Indukčná varná doska - akú by ste poradili?

Ahojte, rozhodujem sa pre kúpu indukčnej varnej dosky a chcela by som sa poradiť, nakoľko nemám žiadne skúsenosti s indukciou. Je nejaká funkcia (základ: booster, stop+go, samostatné ovládanie na každú zónu), ktorú by mala doska mať. Čo hovoríte na posúvne dotykové ovládanie? Preferovať radšej rámik, alebo skosené hrany? A čo v praxi znamená spojenie 2 varných zón do jednej-využívate? Pozitíva som čítala na Elektrolux ( pomer cena-kvalita), cenovo sa chcem zmestiť do 350e. Vďaka za všetky vaše rady a pripomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam elektrolux, stala do 300 eur a je ok
Odpovedať
@matia911 Mozem sa spytat, ktora varna doska to napokon vyhrala? :) Tiez mam podobny problem s vyberom,
Odpovedať
@kiwusha zatial vyhrava tato: http://varne-dosky.heureka.sk/electro..., ale este je to stale v stadiu vyberu :)
Odpovedať
bosch, cena okolo 330, pred rokom, mozno dnes menej (290), som spokojny, ale nemam s cim porovnat. funguje na 10A alebo 16A / 220V , ma casovac, cca 17 roznych stupnov ohrevu, plus bonusovy "boost" (1 liter studenej vody ohreje tak za 3 minuty, bez pokrievky). Bosch PIA 611B68E jedine co musim vytknut, ale to kazdej doske, je DOTYKOVE ovladanie. to je katastrofa, pokial nemate ten spravny prst.. ale inak si myslim, ze v cenovke 250-300 su takmer vsetky rovnake a je to len vec vkusu :)
Odpovedať
@ernestsk presne, dotykove ovladania neznasam...hladala som s gombikmi. Nasla som NEFF a SIEMENS, ze maju, ale su uz vyssie cenove relacie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?