Používam na stavbe vysávač ETA 2406. Má plátené vreco, takže vreca neriešim. Potrebujem vyriešiť filtre, sú tam dva a sú tak zanesené, že už skoro nič neťahá. Keďže ide o výrobok snáď z roku môjho narodenia, je problém takéto filtre zohnať. Na nete som našiel pár odkazov, no vždy sa to len pribaľuje ako "bonus" taký filter k 5ks vreciam. To je to, čomu by som sa chcel vyhnúť. Čo sa dá robiť? Dá sa filter nejako vyrobiť? Bolo by dobre, keby ten stroj ešte zo rok vytrimal...
My sme na starom type vysavaca tiez potrebovali filter vymenit,ale nedal sa uz zohnat.Tak sme kupili v predajni s vysavacami filter na iny typ vyavaca,taky ovela vacsi a doma sme si vystrihli potrebny rozmer. Skus... ;-)
@megosoft ked vyberes filtre a vysavac netaha tak je chyba inde. bude to uz riadny dochodca. my sme kupili Lidl vysavac stavebny na stavbu a amme ho dodnes v garazi. vysavam nim aj listie zo zahrady, filter som vyhodila.
@duzu a nielen "on"...Ja mám starý Fiat 500D a má nabehaných 350000 km a "trošku" sa stráca olej tak asi 2-3l na 100km, tiež už ten "TAH" nemá ako keď bol novší :-N ......A mám tiež vyhodiť vzduchový ako aj olejový filter??? Keď vymením olej nezlepší sa to??? :-D :-D :-D
Tak pises ze si vybral diltr a netaha potom zasa ze ked ich vyberes taha...... hovorim vyhod ich a mas pokoj.
Pokial netrpis obsedantno kompluzivnou poruchou tak pohoda.
@atlaska POKIAĹ niekto vysáva betón / jemný prach/ a má tam filtre ktoré vyhodí čo myslíš čo sa stane??? Motor za max.hodinu začne smrdieť a konečná-spálený :-) Na také učely je Vodník alebo iný typ vysávača s vodnou predlohou ;-) Keď niekto nevie s vysávačom ako má vysávať tak nech si zoberie návod, ale si myslím že aj to bude pre niekoho aj tak na dve veci :-D :-D
@atlaska Asi si špatne prečítala môj príspevok...písal som..... "má tam filtre ktoré vyhodí čo myslíš čo sa stane???" písal som filtre všeobecne a nie len motorové...písal ten kto zakladal diskusiu že je to HEPA filter??? Skús mi ho nájsť na tomto vysávači či je tam HEPA filter... :-(