Americka chladnicka

prosim vas ,poradte mi americku chladničku,ktorá bude mat pripojenie na vodu-čize s ladom a lad si nechcem vyberat z vnutra z marazničky,ale z dvierok vonku.diky
Odpovedať
1
2
https://lednice.heureka.sk/samsung-rf... velka spokojnost.
Odpovedať
https://www.datart.sk/Americka-chladn... co poviete na tuto? aj pri tejto je možné dat lad do pohara,bez otvorenia chladnicky? na dvierkach su dve tie páčky jedna na lad a druha na vodu?dobre som to pochopila?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanakatrakova Ano, mam tu istu, len vo farbe nerez. Mas na vyber kocky ladu alebo drveny lad - nastavuje sa dotykom a lava packa je potom pre lad a prava pre studenu vodu. V mraziaku je potom zasobnik s kockami ladu, ten dost ubera miesto. Vyrobnik ladu byva raz za cas dost hlucny, hlavne ked sa oddeluju hotove kocky z formy - dost to rusi, mame spojenu kuchynu s obyvackou. Inak sme s chladnickou velmi spokojni hlavne v letnych mesiacoch. Samozrejme treba menit aj filter na vodu. V zimnych mesiacoch vyrobnik ladu vypiname. V pravej casti mas este vyklopny baeovy pult - tiez uzitocna vec.
Odpovedať
@linear324 diky som trošku múdrejšia
Odpovedať
@linear324 prosím ťa čo je to a na čo?baeový pult,dík,
Odpovedať
@zuzanakatrakova my máme čo si dala link samsung ale v v čiernom my sme to ale mali už v dome za mňa ak sa dá biela. :-)
Odpovedať
@marta2610 vieš, že by som aj ja najradšej chcela bielu?ale je ich strašne málo a nechcem značku čo nepoznám. Ak náhodou nájdeš daj link. ;-)
Odpovedať
@zuzanakatrakova daj si Heureka.sk zadaj parametre a mi našlo Philco PX 502 mall.sk ju má za 919e,snehobiela :-) ono je skoro jedno aká značka 2 r.záruku máš.
Odpovedať
@marta2610 ano ,pozerala som ju ,len neviem co je to za znacku,bojim sa kupy... =-)
Odpovedať
americká chladnička sa mi tiež veľmi páči, lenže kto by toľko jedla do nej kupoval. Veď by bola stále prázdná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610
Odpovedať
@linear324 to máš akú? Typ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://www.samsung.com/sk/refrigerato... Dá sa zohnať podstatne lacnejšie ako na ofiko stránke
Odpovedať
@linear324 dík,nie my takú nemáme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
DObry den, prosim vas, kde konkretne je v americkych chladnickach to pripojenie na vodu? POzrela som nejake manualy (rozhodli sme sa pre LG) no nejak sa z toho neviem vysomarit. Pripajam vodu v dverach chladnicky alebo je privod vody v chladnickach niekde zozadu? Tipujem, ze na znacke nezalezi, ale ze to bude u vacsiny rovnako. Otazka c.2: privod vody mate ku chladnicke zvlast, ci staci dat "rozdvojku" z privodu vody k baterii a odtial dalsou hadicou priviest k chladnicke? Kuchyna je do L a chladnicka bude od privodu vody k umyvadlu ani nie 2m. Ci mame radsej kupit s nadrzou bez nutnosti pripojenia na vodu? Za vsetky reakcie velmi pekne dakujem.
Odpovedať
@misscelaneous treba zajst za predajconm a spytat sa, co ja viem nebyva to na vsetkych chladnickach rovnako. co sa tyka privodu, dala by som tu rozdvojku, je to jednoduchsie a podla mna to bude stacit.
Odpovedať
@svetlanik3 dakujem, idem ju dnes pozriet do inej predajne, ked som bola naposledy, tak predajca velmi nemal paru ... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tuto. Maximálna spokojnosť. Je pripojená na vodu. https://www.vstavanespotrebice.sk/p25...
Odpovedať
@misscelaneous zavisi to podla modelu, su bud s nadrzkou alebo s pripojenim vzadu, vyvod vody je dobre mat samostatny pretoze to mas pustene nonstop, chladnicka si odobera tolko vody kolko potrebuje na vyrobu ladu a takisto do interneho zasobnika na chladenie vody, tie s vnutornym zasobnikom to je z nudze cnost ked nemas ako priviest vodu a chces taku chladnicku, je to o hodnej menej komfortne. Mam tuto lg len polroka takze zatial negativa nemam, bral som kvoli jednemu z najvacsich vnutornych priestorov voci konkurencii.
Odpovedať
@codyy Dakujem, uz sme tiez kupili LG :) Zatial sme spokojni, dostat ju do domu bola ale riadna fuska ... nakoniec sme napojili privod vody spod umyvadla a vyzera ze to funguje, ten zasobnik na vodu by bol asi fakt otravny. ... Dakujem za odpoved. Inac dnes mi napadlo, ze budeme mat solny zmakcovac vody, myslite ze je potrebne zachovat zvlast aj filter na chladnicke na privode vody?
Odpovedať
vyzeraju velmi dobre. ked ste vyberali chladničku, podla čoho ste sa rozhodovali? šli ste po značke, alebo cena, energie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@marta2610 Prosím ta ako sa spúšťa ten ľad, napojili sme vodu, ide, ale ľad nejde, len to hučí, vám to hneď išlo?
Odpovedať
@misscelaneous čítam v návode, že sa nemá používať zmakcena voda, inak sa výrobní ľadu pokazí :-o
Odpovedať
@silviabarbirikova nepokazí. V chladničke by mal byť filter na vodu. Ak hučí a nepadá ľad, nemá ľad vyrobený v zásobníku. Skontrolovať, či je výrobník ľadu zapnutý a či je v zásobníku vyrobený ľad. Po prvom spustení trvá pár hodín, kým výrobník vyrobí dostatočné množstvo ľadu.
Odpovedať
@megdesign ďakujem už to ide
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, chcem sa opytat tych co uz chladnicku vlastnia, ci tu velkost vnutorneho priestoru plne vyuzivaju. Zvazujeme kupu, sme trojclenna rodina a varim kazdy den, nie je by tato chladnicka zbytocne velka? Ale velmi sa mi paci
Odpovedať
Profilova fotka
@vivi1312 Podla mna pre trojclennu rodinu je to celkom zbytocne. Znamy si ju zaobstaral, ale to len z dovodu, ze oni su doma piati a to dvaja su pubertiaci, co su prave vo veku, ze zjedia toho kvantum. Oni ju maju akoze nafullovanu riadne :-D
Odpovedať
@vivi1312 Sama musis vediet ako teraz zijete. Aku mate teraz a ci vam staci. Nam bola klasicka mala aj ked sme boli dvaja. Robime totiz nakupy raz za tyzden a vela zeleniny, ovocia. A nemame komoru.
Odpovedať
Profilova fotka
@vivi1312 záleží jak je to teraz u vás od toho sa odraz, nám teda by americká bola veľká, stačí nám klasika a v pohode ;-)
Odpovedať
my máme americkú chladničku rok (predtým som mal 2x normálne chladničky na byte) a pre mňa to bola láska na prvý pohľad, od dizajnu, cez funkcionalitu,až po priestor ( Samsung HM12 RS7768FHCBC) ...to sa nedá s normálnymi moc porovnávať...všetko sa nám do nej krásne zmestí (sme 4, máme 2 malé deti,keď nám vyrastú, tak verím, že sa ten priestor ešte len zíde), manželka ju využíva na skladovanie príkrmov pre malého, takisto robíme vačšie nákupy raz za 3 týždne a všetko máme kde uskladniť,mraznička je prehladná, žiadne mini šuflíky,ale normálne poličky bez námrazy a snehu:) od potravín, cez nápoje, vínko atď..takisto dosť často pečie, takže celkovo u nás našla využitie...máme aj výrobník ľadu a chladenú vodu, ľad sa u nás v lete,resp. počas roka využíva stále.pokiaľ máte na ňu priestor, tak by som nerozmýšľal, má viac plusov ako mínusov, k tomu nízka spotreba energie a čo mňa osobne asi najviac prekvapilo, bolo to, že nevydáva skoro žiadny zvuk...akurát v noci, keď som už v kuchyni sám a všetci spia, sem tak velmi tichučko cukne, inak je bez zvuku....ako hovorím, toto bolo moje "must have" pri zariaďovaní domu:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?