Stavia niekto dom v Turčianskej Štiavničke?

Ahoj ľudkovia:) nájde sa tu niekto kto býva, alebo stavia domček v Turčianskej Štiavničke? My tam totiž plánujeme stavať domček...takže budeme ,,nový".
Odpovedať
Ahoj, radi by sme tam stavali, ale iba hľadáme pozemok. Zatiaľ sme našli len veľké pozemky so staršími domami, ktoré bude treba zbúrať, pozemok deliť a nájsť niekoho na druhú polovicu. Ak by si o niekom vedela, budem rád, ak sa ozveš. Možno budeme susedia... A v ktorej časti budete stavať ???
Odpovedať
@mey8 Ahoj, radi by sme tam stavali, ale iba hľadáme pozemok. Zatiaľ sme našli len veľké pozemky so staršími domami, ktoré bude treba zbúrať, pozemok deliť a nájsť niekoho na druhú polovicu. Ak by si o niekom vedela, budem rád, ak sa ozveš. Možno budeme susedia... A v ktorej časti budete stavať ???
Odpovedať
@vladol Ahoj:) my tiež akurát riešime pozemok, už niečo máme vyhliadnuté, takže čakáme ako to vypáli a ako sa to bude vyvíjať:) Ale máš pravdu v Štiavničke je troška problém s tými pozemkami, najhoršie je že sú neskutočne dlhé ale úzke:/ ale držím veľmi palce aby ste niečo našli:) ;-) potom sa ozvi:)
Odpovedať
@mey8 Jasné, ozvem sa. Dúfam, že čoskoro, aj keď stále nemáme parťáka, ktorý by vzal druhú polovicu, takže zatiaľ nič. Vám prajem, aby ste to dotiahli do želaného konca.
Odpovedať
ďakujeme:) aj my prajeme veľa úspechov pri hľadaní parťáka:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mey8 tak sa nám to nakoniec podarilo a od minulého týždňa sme vlastníkmi pozemku v Turčianskej Štiavničke. A Vy ste na tom ako, všetko prebehlo v poriadku?
Odpovedať
OOOO:) Gratulujééém:) a v ktorej časti ˇštiavničky sa vám nakoniec podarilo kúpiť ?:) My zatiaľ čakáme na papiere:)
Odpovedať
@mey8 Na konci ulice 9.mája. Bol tam väčší pozemok - ten sme si rozdelili dvaja. Je tam aj starý dom, ktorý musíme zbúrať. Prajem Vám, nech to čím skôr dotiahnete do žiadaného konca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?