Stav priechodnosti ciest v okolí Giraltoviec?

Profilova fotka
Mili vsetci, viem ze toto nie je prave stavebnicka tema, ale neviem kde inde by som mala sancu dostat aktualne info, neviem sa dovolat do ziadnej institucie, ktora by mi vedela takto v sobotu poobede povedat, ci uz su cesty smerom z Presova do Giraltoviec prejazdne a ci uz budu jazdit aj autobusy (potrebujem to kvoli pribuznym ktori su tam a potrebuju cestovat) Dakujem velmi pekne!!!
Odpovedať
Profilova fotka
..tak uz som zistila:) admini, mozte tuto temu zrusit.. takze, SAD i s celym callcentrom je uplne useless v takych situaciach..ti vedia na svojej drahej infolinke povedat iba info o bratislavskych spojoch.. lokalne tel. linky samozrejme obsluhovane nie su:( ale stella servis pomohol..
Odpovedať
no a ak iné nie tak jednoducho polícia... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:) alebo tak.. snad by som tam niekoho chytila
Odpovedať
yaninca - ak potrebuješ niečo také, odporúčam http://www.expres.sk/dopravny-servis - sú tam vodičmi nahlásené obmedzenia, nie je to komplet. Určite pomôže aj stela servis http://www.stellaservis.sk/obmedzenia... . Pokiaľ mám informácie, smer giraltovce nebol až tak zasiahnutý ako okolie Košíc, Sabinova, Kežmarku, Spišskej Novej Vsi a trocha aj Prešova. Osobne obvolávam stále klientov a zisťujem škody, ale zatiaľ je to OK.
Odpovedať
ohľadom odchodov autobusov - do giraltoviec chodí SAD prešov - www.sad-po.sk - oni by mali mať aktuálne info o situácii, lebo väčšina obmedzení je v dosahu ich liniek
Odpovedať
Profilova fotka
wow, dakujem, ty si zriedlo informacii:)
Odpovedať
@yaninca som predsa z východu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?