Máte informácie o projekte Rozárium Kvetoslavov?

Ma,prosím vás,niekto informacíe o tomto projekte?Nenašla som o tom nič.Pači sa nam Kvetoslavov,vidim,že je tam viac projektov,ale o tomto informacie nemam.Pomože každy nazor.Dakujeeem!
Odpovedať
Viem, že tam bol nejaký problém, radšej sa spýtaj - možno na obecnom úrade - stavebnom úrade? Ja mám pozemok v Tulipe, ale tiež po 1,5 roku ešte nie sú skolaudované IS, aj keď prípojky sú už všetky na pozemku.
Odpovedať
@trend270 Možno problém bude v tom,že na pozemkoch není plyn?Na obecnom povedali,že je všetko v poriadku,aj o plyne sa uvažuje.Tak neviem...
Odpovedať
Stavia tam už niekto? Zisti, či niekto kúpil pozemok a nakontaktuj sa na neho. To budeš mať info z 1. ruky :-)
Odpovedať
Pozri www.prilesiku.sk - tam sme kupili my, koncom jula budu skolaudovane IS:
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@salut ahoj, ako to tam teraz vyzerá? chystám sa tam kúpiť pozemok, niesú nejaké problémy? ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj pan "sused" zatial nie su ziadne problemy, siete su uz dokoncene, o sa tesime...a cakame na skolaudovanie co ma byt cca. do konca roka, ale co viem, uz niektori nasi susedia si vybavuju stavebne povolenia....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@salut Ahoj, bývate v Kvetoslavove? Ako ste spokojní? Kde chodíte nakupovať? Je niekde v obci lekár, resp. kde je najbližšie zdravotné stredisko? Viem, veľa otázok, ale na odpoveď realitky "Všetka občianska vybavenosť bude do roka" sa nejako neviem spoľahnúť. :-N
Odpovedať
@ria_zuzolova Ahoj, v dedine su potraviny, take mensie, pekaren, pri pekarni automat na mlieko, miestny bufet - obcerstvenie (nemyslim krcmu), dve detske ihriska , materska a zakladna skola. Najblizsie zdravotne stredisko je v Samorine, to su tusim 3 km od Kvetoslavova, a tam je aj tesco, billa a tak :)
Odpovedať
@salut Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ria_zuzolova Ja osobne byvam v susednej deinke Hviezdoslavove a nakupovat chodim do samorinu tam je Tesco Billa Lidl v Kvetaku je domaci pekar a masiar vo stvrtku na ostrove je jednota a tiez dobry masiar byva sa tu fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
@ria_zuzolova pozemkov a na predaj je tu v okoli habadej treba sa len rozhliadnut a kuknut aj v inych dedinkach a posudit co vam bude najviac vhodne podla poziadaviek a ceny samozrejme.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kovovyrobakotman díky :-) ale ja som bez auta takže nakupovanie v Šamoríne dosť problém. Dokonca aj z toho Hviezdoslavova mi to na pešo pripadalo dosť ďaleko na vlak či do škôlky v Kvetoslavove. Ja som bola kuknúť novostavby bytov v Hviezdoslavove a jeden domček v Kvetoslavove, na stavbu nemám financie ani čas. A hlavne je pre mňa limitujúca tá dostupnosť vlaku do Bratislavy.
Odpovedať
Profilova fotka
@ria_zuzolova kazdu hodku tu chodi vlak
Odpovedať
Dakujem všetkym za nazory. :-) Nakoniec budeme stavať v BA,tak sa tešim ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?