Kto ide stavať v okolí Púchova alebo Považskej Bystrice?

Kto ide stavať v okolí Púchova, alebo Považskej Bystrici?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja..... a čo potrebuješ hmm??
Odpovedať
ja už staviam
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystame, ale bohuzial nieto vhodneho pozemku pre nas... :( ake domy staviate (idete stavat) ? velmi by sme chceli NED (asi skor murovany ako montovany).
Odpovedať
Profilova fotka
@mamoo My sme sa nastahovali na Vianoce, no vsetko este neni uplne hotove... Kukni moj album, postavili sme v Pruzine a pokial viem tak dake pozemky su este napredaj... Za bezkonkurencnu cenu 16e za meter. V cene su vsetky pripojky...
Odpovedať
Profilova fotka
madein1974@ no musim uznat, ze dom mas paradny, riadna supa... xixi len my sme nejak udomacneny na opacnu stranu (smer Pú - Dohnany- Lysá- Morava), ak ti to nieco hovori. stavias sam, alebo firma? asi to nie je NED, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
@mamoo nie nie, klasika ytong. povodne som uvazoval aj tepelne cerpadlo a ine voloviny no po cenovych ponukach som sa na to vykaslal... Hrubu stavbu stavala firma a zvysok som zadeloval jednotlivym zivnostnikom, hodne som porobil sam z chalanmi co pre mna robia. Za Puchovom to poznam len zbezne, ja som Bystrican...
Odpovedať
aj my ideme stavat v okrese PB , len este cakame na rozhodnutie o vynati z PPF a nasledne nas caka taka " drobnost" stavebne povolenie zacat riesit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?