Čachtice a okolie

ahojte, je tu niekto z Čachtíc alebo z okolia????
Odpovedať
ahoj ja len tak, že či je tu niekto aj z môjho okolia. Ale predsa niečo by som len...nepoznáš nejakých dobrých elektrikárov, vodárov a kurenárov? Ty si priamo z Čachtíc /ak to nie je tajomstvo/?
Odpovedať
Ahoj Pariska Dobrý elektrikár je Lysák z Častkoviec, vodu a kúrenie nám robil Horňák
Odpovedať
@lenka1311 ahoj lenka, ten p.Lysák Vám robil elektriku? Ak áno koľko vás to vyšlo a na aký veľký dom? Ten pán Horňák je odkiaľ? Ja poznám na vodu a kúrenie p. Augustína z Častkoviec. Len chcem vyskúšať si dať spraviť viacerým CP. A ty si odkiaľ?
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 ahoj, elektrikarov poznam dobrych, kvalitnych a rozumne ceny - manzelova firma. (sme z Vrboveho). a vodu a kurenie nam tiez robil Hornak (Vrbove) a boli sme spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 pozri stranku vaseit.sk, robia aj hromozvody, rozvody sieti (internet, poplasne, atd...) pripadne zavolaj tam na kontaktne cislo
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 - Tomáš Augustín robil vodu a kúrenie aj nám. Spokojnosť. :-)
Odpovedať
pariska ja som z NM. mámé dvojposchodový dom a neviem za akú cenu to spravil. ale sme s ním veľmi spokojný, má ešte aj v TN na kubrej zľavy na kúpu lámp a zástrčiek a tak. Takže sme to využili. Pán horňák je z NM tiež a tiež sme s ním veľmi spokojný
Odpovedať
Ahoj, my pozname pana Gona z Ockova... Tiez spokojnost! Robil nam vodu kurenie aj plyn. Cislo z vizitky 0908 795 508 s kludom zavolaj, poradi, pripadne vypracuje cenovu ponuku.
Odpovedať
@k0lobezka ahoj, díky moc za kontakt. A elektriku vám kto robil? Kúrenie ste dávali aké?
Odpovedať
@kejtinka kejtinka a elektriku vám robil kto?
Odpovedať
@pariska512 prerabali sme stare rozvody a nahradzali medenymi... + kotol aj na tuhe palivo, pri dnesnych cenach plynu, sme sa rozhodli kurit drevom a dokurovat plynom. Robia aj podlahovky, takze je to len na vas. Urcite vam budu vediet poradit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?