Vstavaná skriňa - lepené obvodové lišty

Ahojte, riešim momentálne vstavanú skriňu do novo zrekonštruovaného bytu. Zistil som však, že predošlí majiteľ namiesto osadenia obvodových líšt pomocou skrutiek, si to uľahčil a všetko nalepil. Máte niekto skúsenosti s niečim takýmto? Je možne tie lišty nejako orezať a dat dolu bez toho aby to strhlo aj omietku, alebo sa mam pripraviť na to, že budem potrebovať opravu stien? Lišty sú klasické z PVC so snímateľným stredom, v ktorom sa schovávajú káble.
Odpovedať
@milos_sk88 Odlamovací nôž a ideš....
Odpovedať
Profilova fotka
@milos_sk88 alebo multitool 🙂. Ale je mozne ze mensim opravam sa nevyhnes. Ak to lepil mamutom, tak to pojde celkom dobre...
Odpovedať
Profilova fotka
@milos_sk88 ja len že tie dorazové lišty lepím tiež a nie preto, že by som si uľahčoval prácu, ale esteticky to ovela lepšie vyzerá, ked nevidím skrutky a ani krytky. Dá sa to odrezať, ako sa spomínalo vyššie
Odpovedať
@mgx Keď som dal dole tu stredovú lištu, tak v niektorých dierach na skrutky vytŕčala nejaká stuhnutá pena, to asi nebude mamut.
Odpovedať
ved ked tam bude vstavana skrina tak nebude problem
Odpovedať
Profilova fotka
Prilozim bocnicu k liste a multifunkcnym odezem listu. Pozor aby v nej neboli kable. Vzadu na bocniciach a stojkach vyrezem tvar listy a prilozim k stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?