Schodíky do vstavanej skrine

Plánujeme si nechať spraviť vstavanú skriňu. S hornými poličkami bude klasický problém, človek sa tam nedostane, pokiaľ si nestúpi na nejaký schodík. Tak som rozmýšľala, či neexistuje niečo ako vstavané schodíky v skrini, ktoré len vysuniem a dostanem sa kam potrebujem. Je to iba moja nainvná predstava, že niečo také musí existovať? Alebo ste také už videli?
Odpovedať
vstavana skrina ako satnik,ci na odladanie vianoc.ozdob a inych veci v dome? Ak ako satnik daj tam vesanie,ktore palicou stiahnes dolu a zasa das hore. Ak tam budu "zbytonosti" z domu ,tak raz za cas donesies stolicku,ci schodiky.
Odpovedať
@jaya47 akoze kvoli nepristupnemu miestu hore v skrini si zapraces pristupne miesto dole v skrini schodikmi?
Odpovedať
predpokladam ze na najvyssie pozicie budes ukladat veci ku ktorym sa budes chciet dostat raz maximalne dvakrat za rok, schodiky su zbytocna haraburda co ti zaberie dalsie volne miesto, a ak sa tam budes potrebovat dostat, pouzi stolicku... v kazdom pripade ak trvas na svojom, sikovny stolar co bude robit tu vstavanu skrinu ti s radostou navrhne nieco...
Odpovedať
Vstavaná skriňa ako šatník. Problém je, že my sme s manželom obaja veľmi nízki, takže takmer polka skrine je nie ľahko dostupná. Nemyslela som zapratávacie schodíky, ale niečo skladacie výsuvné, čo takmer žiadne miesto nezaberie. Ten náš stolár nápadmi neprekvitá, preto by som rada niečo na inšpiráciu.
Odpovedať
Profilova fotka
1) daj si miesto na rebrik do skrine urobit. 2) hore mame vacsinou veci, ktore sa nepouzivaju, t.j. 2-4x za rok ked potrebujem, tak sa na ten rebrik postavim 3) skus nieco taketo: https://unclutterer.com/wp-content/up... http://cdn.trendhunterstatic.com/thum... akurat upozornujem ze ked mas posuvne dvere na vstavanej skrini 2je alebo 3je, tak ak davas sufliky, potrebujes zuzit sufliky (dat z boku listu) aby sa dali otvarat, t.j. stracas miesto v skrini: http://www.dobremag.net/ako-objednat-... http://www.dobremag.net/ako-objednat-...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?