Postel z masivu

ahojte,nasa postel nam uz dosluhuje,tak zvazujeme daco kvalitnejsie,najlepsie z masivneho dreva,mate nejake tipy? odkial,kde robia dobre alebo stranka odkial ste boli spokojni?zatial googlim ale tak osobne skusenosti su naj .dakujem:-)
Odpovedať
@sakura77 nechávali sme si vyrobiť posteľ z masívu Samuel (http://www.i-matrace.sk/933-drevena-p...) v buku namorené do orecha. Je naozaj pevná, drevo je silné 4 cm a pritom to nepôsobí nijako ťažko.
Odpovedať
@sakura77 ja odporucam - http://www.nabytokmirek.sk/spalna/pos...
Odpovedať
Ďakujem pozriem
Odpovedať
V minulých príspevkoch sa mi páčila táto.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú posteľ z masívu, ktorá by ma nestála veľa? Viem, že za kvalitu sa platí, ale vzhľadom na to, že potrebujem kúpiť naraz viac kusov nábytku, nemôžem si veľmi vyskakovať. Pozerala som nejaké e-shopy na internete, ale všetko, čo vyzeralo dobre bolo nad môj rozpočet. Hľadám niečo do 350-400 €. Narazila som na túto stránku http://www.novynabytok.sk/postele-8/m..., kde sa mi aj pár kúskov páčilo, ale nemám skúsenosť s týmto e-shopom. Poznáte niekto túto stránku resp. nejakú inú s masívnymi posteľami za fakt dobré ceny? Ďakujem. :-)
Odpovedať
ludmila4 masivnu postel kupite do 400€ uplne v pohode. ale určite nie kvalitnu peknu z masivu ktora bude nafurt krasna a dobra. cena dreva, naterov a neakej tej prace nepusti....
Odpovedať
Profilova fotka
@martinmatko je mi to jasné, na večnosť mi to nevydrží za tú cenu. Nejaké konkrétne tipy, čo máš do tejto ceny odskúšané?
Odpovedať
@ludmila4 Ahoj, najdi si na google firmu Mrava. Je to slovensky vyrobca. Nedavno som si prezerala ich ponuku a mali tam pekne veci.
Odpovedať
@ludmila4 ahoj. ja mám s týmto e-shopom dobrú skúsenosť. Kupovali sme si s manželkou nedávno posteľ z masívu práve cez nich. Boli dosť profesionálny a rýchlo to doručili. Ale máme ju len krátko, takže sa za ňu neviem zaručiť, že ako dlho vydrží.
Odpovedať
Profilova fotka
@stano85 ďakujem. To ma potešilo. Tiež som mala na niečo podobné zálusk. Kupovali ste aj niečo iné cez tento shop, ak sa môžem spýtať? aby som vedela čo sa oplatí. Môžete aj do súkromnej správy napísať, aby sme tu neťahali iné témy. ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka neviem, či sa zle pozerám na tej stránke nevidím ceny. To je nábytok len na objednávku? ďakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ludmila4 Na ich stranke www.mrava.sk mas priamo eshop a tam je ponuka a aj ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka Ďakujem, slepá som :D
Odpovedať
@ludmila4 To je ok. Aj mne sa stava ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?