Posteľ 200 x 200 cm

Kde kúpim posteľ 200 x 200 cm? Najlepšie bielu a jednoduchú...vďaka!
Odpovedať
@astor73 200 x 180 nestačí?
Odpovedať
Profilova fotka
chcelo by to asi blizsie specifikovat ,vobec nieje problem z rozmerom,z mojej skusenosti vam vedia skoro vsade vyhoviet. cena ,je rozdiel ci 100 alebo 1000 material ,biela moze byt aj koza ,dokonca aj jednoducha
Odpovedať
mne sa podarilo kupit z topsedacky.sk otazka je aky je rozpocet... tuto nie su lacne postele ale obcas je akcia, obcas sa da dohodnut....
Odpovedať
posteľ nebude problém, nadľahčene sa dá povedať, že ju zbúchaš aj s doskami z baumaxu :-D ale čo madrac? mňa práve toto odradilo... kde zohnať kvalitný madrac 100x100? jedine na zákazku, ale tie "lacnejšie" zákazkové sú horšie ako drahšie pásovo vyrábané a tie "drahšie" zákazkové sú zase moc drahé, že by som sa na nich bála aj spať :-(
Odpovedať
@ohen10 ...veď od nich mi prišla...v predajni mi predali kožu, domov prišla koženka a nakoniec poťah nesedí - je malý...tak neviem ako zajtra dopadnem...
Odpovedať
@polystyren nie, doteraz sme mali 160 cm, lebo je málo miesta v byte, teraz do domu chcem 200 cm - ´dobehnúť zmeškané´...hi
Odpovedať
@astor73 No lebo 180 bežne zoženieš za lacný peniaz.
Odpovedať
Profilova fotka
v usa king bed
Odpovedať
@astor73 Jednoducha biela napr. tu http://www.domnabytkuonline.sk/elegan... (google vyhodi vela). My sme dali 180x200, podla mna je velka az az, a jednoduchsie sa kupuju napr. matrace, potahy a pod.
Odpovedať
@ivka_bv ...tiež ste kupovali od nich?
Odpovedať
@astor73 Nie, len som tam mrkla na biele postele 200x200 - toto mi napr. vyhodilo. Len som chcela napisat nasu skusenost, lebo pozeram, ze tych 200x200, a este v bielom, za normalnu cenu ozaj nie je vela. Este postreh k tej velkosti postele - pokial ste s manzelom zadobre, zvycajne aj tak bude 1/2 velkej postele volna ;-)
Odpovedať
@ivka_bv ďakujem, si zlatá, vypadá dobre! ...no veď, ten cestuje po celej posteli...dokonca keď sám spal na veľkej manželskej posteli spadol...
Odpovedať
Profilova fotka
Borovica,biely olej, dá sa aj 200 x 200.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?