Poradíte kvalitný matrac do postele?

Hladám firmu, ktorá ponúka kvalitne madrace do postele, zdravotnícke. Nechcem žiadne Ikeacke Kikacke a podobne . Paradte, :-|
Odpovedať
@tajga Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s matracmi od Matratexu.Máme ich už 6 rokov a stále sa na nich dobre spí. Deti majú Materasso, vydržali 6 rokov skákania , ale už ich treba vymeniť. Záleží ale v prvom rade, koľko chceš do toho investovať a či matrac budeš dávať na rošt alebo na pevný podklad. V tom prvom prípade kvalita spánku je ovplyvnená nielen matracom ale aj kvalitou roštu.
Odpovedať
@alena264 dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
matratex sú Ok - robíme s nimi už dlho a žiadny problém. Samozrejme treba vhodne vybrať. Teraz majú aj také matrace, ktoré sa dajú vyskladať po vrstvách.
Odpovedať
Profilova fotka
na vystave v Nitre som videla genialne "matrace"-boli to drevene rosty,stravili sme tam hodinu, lezala som na tom, a nic lepsie som dovtedy nevidela...kdesi mam zasantroceny letak, tak ked najdem, pridam kontakt
Odpovedať
@tajga Odporúčam Materasso - vyborne matrace, slovensky vyrobca, odskusane na mojom bolavom chrbate - ja preferujem s kokosovym vlaknom - nie pruzinove - nech su akekolvek, mna z nich po case vsetko boli. Ale to je na kazdom, co preferuje. Ale tieto su vazne vyborne, kvalitne, vysoka spokojnost. vyrobca je z ORavskeho veseleho, ale dodava do viacerych predajni, alebo cez internet sa da objednat. a ako povedala alena264, matrac vyberaj podla podkladu aky mas - aky rost, tiez aky vysoky ho potrebujes mat - podla bocnej hrany postele atd, to ti poradia urcite v predajni ;) alebo cez mail
Odpovedať
skus popozerat aj tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... a skus este vyhladavac, je tu niekolko tem o matracoch ;-)
Odpovedať
@tajga
Odpovedať
Profilova fotka
@tajga zvol od medivitu a nebudeš lutovať! vykonávám stavebnú činosť,robievam 12 až 14 hod.tyž.chodím zničený domov mal som stárý matrac,ten som vyhodil,kupil,som druhy,aj ten som posunul,až tretí my najlepšie vyhovoval,medivit je špička v tomto! :-)
Odpovedať
@tajga akurát včera som objednávala madrace do nového bytu :-) A tiež som objednala od materassa. Máme od nich aj teraz madrac, už desať rokov a stále je dobrý, takže po dlhom uvažovaní a hľadaní na internete sme sa rozhodli pre osvedčené madrace. My máme latexový, pružinový ani taštičkový nám nevyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@tajga - Ja sa tiež akurát obzerám po matracoch a pozerala som práve DORMEO MEMORY SILVER ...celkom sa mi pozdáva, aj cena je fajn. Nemá ho náhodou niekto? Chcela by som vedieť, aký v skutočnosti je. Ďakujemm.
Odpovedať
@kejtinka vraj nič moc,
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kejtinka ja mam ANUP memory dormeo ...je to vyborny matrac to..... memory.....pametova pena... je fakt fantasticky...doporucujem...ked si nan lahnem zak sa uz vobec neprehadzuem a nehladam si miesto tada idealnu polohu na spanie ja vzdy spim na boku alebo na bruchu cu v mojom pripade malo vplyv na krcnu chrbticu... tada ak uz lahnem nepotrebujem menit polohy lebo je to taky zvlastny pocit ako keby som vsiakla do matraca nnikde ma neominaa netlaci.....telo ma idealne podmienky na uvolnenie a oddych svaly sa uvolnia aj spim pokojne celu noc co som niekedy predtym mala problem....kupila som ho len jeden zdal sa mi dost drahy ze len sebe...ale manzel ho vyskusal ....a uz ma tiez.... nelutujemmm .. ozaj ma 7 zon a memory pena je asi 7cm hruba cely je vysoky 23cm .podobny si kupila znama ale lacnejsi ten ma 2-3cm mem,pena ale nechvali sa.....tak .......
Odpovedať
@tajga , my mame na byte uz 6 rokov materasso, sultan hydrolatex... do domu sme kupovali tie iste, manzel ma problemovu chrbticu tak sme nechceli vymyslat ked vieme ze toto nam vyhovuje... a tiez sme ho kupili aj malemu... matrac je s kokosovym vlaknom a mame ho na roštoch... objednala som cez net, boli za dobru cenu a dodavka prebehla bez problemov.. tak želám šťastnú ruku vo výbere..
Odpovedať
@dedian tiež mame od nich na manželskej , len synovi potrebujem na mieru tak skúšam či nie je niečo lepšie, dakujem
Odpovedať
Ahojte žienky, aj my potrebujeme nový matrac do manželskej postele, ale neviem či mám kúpiť v celosti alebo dva a či pružinové alebo penové :/ Rošt máme pevný drevený v celosti. Ak viete, poraďte prosím. ďakujem.
Odpovedať
@jajatko odporúčam ti prečítať toto fórum: http://www.porada.sk/t82173-p11-ortop... hlavne príspevky od donpeppone Na pevný rošt by mali ísť pružinové matrace a odporúčajú sa skôr 2 samostané matrace, kôli manipulácii a tiež v prípade, že každému z vás vyhovujú iné parametre matraca, len samozrejme musia byť rovnako vysoké. Ja to v súčasnosti riešim tiež, už mám svojich favoritov ;-)
Odpovedať
@wrzteq Ďakujem za link, idem si to prečítať. no aj som si myslela že je lepšie mať dva zvlášť, aj sa to dá oprať a tak no pozerala som aj stranku mojmatrac.sk a tam som si dala parametre že sme alergický na roztoče a latex a máme pevný podklad a napísala som váhu a také pálky čo vyskočili, no dalo sa čakať, keď sme takí hákliví :-D ale môj názor je, že do tohto treba zainvestovať, lebo človek aj tak väčšinu svojho života prespí:)
Odpovedať
@jajatko ja som to čítala skoro celý deň a hľadala, porovnávala, záver mi vyšiel tiež tak podobne :-| -> pálka poriadna! ale keďže tam strávime toľko času, tak si dožičíme :-D držme si palce pri výbere ;-)
Odpovedať
@wrzteq presne tak:) 8-) normálne sa mi nehcce do postele na ten starý matrac keď už som čítala také príjemné sľuby ako dobre sa spí na tých drahých matracoch:) tak lovu zdar! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi niekto povedat ci sa materaso daju aj niekde odskusat? lebo ja nechcem objednat z netu macku vo vreci. proste to chcem vyskusat tak ako sme vyskusali v ikei.
Odpovedať
Profilova fotka
@ninocka84 ...majú ich viaceré predajne nábytku, skús si pozrieť, či neuvádzajú na stránke zoznam svojich predajcov. Inak my ich máme niekoľko rokov a sme spokojní.
Odpovedať
@ninocka84 materasso maju napr. v decodome
Odpovedať
@ninocka84 majú ich v Galane. Mám materasso a aj do domu si ich budem kupovať....pre mňa jasná voľba.
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne materasso :-) nie je nad čím rozmýšľať
Odpovedať
Profilova fotka
@zankam @yogi83 @vivere dakujem :)
Odpovedať
@ninocka84 ale tiez zastavam nazor, ze radsej z tych drahsich materasso matracov :-) nie tie najlacnejsie
Odpovedať
ahoj,ak hladáš kvalitu do budúcna tak zvoľ Materasso.Už to že je to slovenský výrobca svedčí o kvalite,ktorú si nemôže dovoliť popustiť a ak sa rozhodnúť správne, tak jedine osobne si ich vyskúšať na predajni kde ich ponúkajú.Majú ozaj široký výber a odborné poradenstvo..
Odpovedať
@tajga ahoj,ak hladáš kvalitu do budúcna tak zvoľ Materasso.Už to že je to slovenský výrobca svedčí o kvalite,ktorú si nemôže dovoliť popustiť a ak sa rozhodnúť správne, tak jedine osobne si ich vyskúšať na predajni kde ich ponúkajú.Majú ozaj široký výber a odborné poradenstvo..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?