Odpoveď na príspevok od didaa13:
Dobrý deň, poraďte prosím, odkiaľ kupujete napína… @didaa13 jj, chápem tvoj problém.. My máme matrace 24cm a žienka tiež bedáka, že všetky tie návleky sú LTT, gumičky praskajú v rohoch... No musíš skúšať a prehovárať násilím tie návleky.. Ved vieš, ako sa vraví, svadba bola drahá, musí sa vmestiť....Odpoveď na príspevok od zicher:
@didaa13 jj, chápem tvoj problém.. My máme matrac… vaseobliecky.sk Najlepsie plachty ake som kedy mala. Nie su pavuciny, pretoze kym tato vyshcne, tak tie obycajne vyschnu 2x. Vies si tam vykomunikovat aj sitie na mieru @zicher kukni aj ty tu (Ozaj, preco nechas zenu zapasit s matracom? Vsak to je nerovny zapas so sumozapasnikom)Odpoveď na príspevok od zita19:
vaseobliecky.sk Najlepsie plachty ake som kedy ma… @zita19 predsudky. Čo ak má žena 2 metre a denne chodí narúbať 10 kubíkov dreva a chlap 50kg aj s posteľou? :) K veci: my máme viaceré s ikei a relatívne v pohode. Tiež vysoký matrac...Odpoveď na príspevok od didaa13:
Dobrý deň, poraďte prosím, odkiaľ kupujete napína… @didaa13 neviem ci ti to pomoze, ale v jysku niekedy mavali plachty na zvysene matrace nejako boli aj specialne oznacovane.Odpoveď na príspevok od curuj:
@zita19 predsudky. Čo ak má žena 2 metre a denne … @curuj 🙄Odpoveď na príspevok od zita19:
vaseobliecky.sk Najlepsie plachty ake som kedy ma… @zita19 bolo mi trápne verejne tu priznať, že som pod papučou a postelné prádlo je moja práca, tak som zbabelo hodil bedákanie na ňu...Odpoveď na príspevok od zicher:
@zita19 bolo mi trápne verejne tu priznať, že som… @zicher aj ti verim, ze ti to bolo trapne, vsak ked tu su sami 50 kilovi chapici co maju za zenu drevorubacku ako napriklad @curujOdpoveď na príspevok od didaa13:
Dobrý deň, poraďte prosím, odkiaľ kupujete napína… @didaa13 jedine Lidl. Biberna napinacie plachty, Na vysku matraca od 25 - 35 cm. Teraz ich maju v akcii po 30 eur, bavlnene, perfektne 'obalia' cely matrac.Odpoveď na príspevok od martns:
zatiaľ som nenatrafil na takú stránku alebo obcho… @martns tak skus tie vaseobliecky.sk Po troch rokoch su pachty absolutne v poriadku. Ked kupujes postelne pozeraj gramazOdpoveď na príspevok od didaa13:
Ďakujem pekne všetkým za tipy, vyskúšame :) @didaa13 Potom, keď vyskúšaš, tak môžeš napísať, že ktoré boli ok? 🙏Odpoveď na príspevok od domi1818:
@didaa13 Potom, keď vyskúšaš, tak môžeš napísať, … @domi1818 Kúpili sme nakoniec z Lidlu - Primera Džersejová napínacia plachta 90 – 100 x 200cm bielej a modrej farby. Píšu, že je na matrac do výšky 26cm. Náš má 25cm, sedí dobre, aj materiál je príjemný pevný a dosť hrubý, takže som spokojná. Je momentálne v akcii za 17,99€.Odpoveď na príspevok od didaa13:
Dobrý deň, poraďte prosím, odkiaľ kupujete napína… @didaa13 westieriluxe maju top kvalitu a maju plachty aj na 36cm matraceOdpoveď na príspevok od martns:
zatiaľ som nenatrafil na takú stránku alebo obcho… @martns westieriluxe top kvalitkaOdpoveď na príspevok od zicher:
@didaa13 jj, chápem tvoj problém.. My máme matrac… @zicher Ešteže len gumička na matraci prášká. Praskajú aj iné gumičky a to je len potom problém.🤣