Máte skúsenosti s nákupom zo stránky spalne-postele?

Mate niekto skusenosti z posteli zo stranky spalne-postele? Su to ozaj krasne postele.Len sa bojim tych rostov ;-(
Odpovedať
http://www.spalne-postele.sk/postele-...
Odpovedať
@timuska55 Viem ze sestra si chcela z tade objednat postel ale nakoniec sa rozhodla pre nejaku inu firmu, ale ani neviem aku
Odpovedať
Profilova fotka
@timuska55 Preco sa bojis tych rostov?
Odpovedať
@timuska55 neboj sa su to fajn postele, nie je sa coho bat
Odpovedať
@tindzia bojim sa aby sa nelamali, alebo aby nevypadavali ...potrebujem aby bola normalne pevna, a nie aby som ju v kuse napravovala co sa tyka niektorych rostovych posteli. Ďakujem za radu :) @p3trick :)
Odpovedať
@timuska55 aj si si kupila nejaku postel z tej stranky?
Odpovedať
@timuska55 Tak taký problém mám aj ja...pred týždňom sme boli vyberať posteť,no a videl som tie rošty..Totiž mal som možnosť ich otestovať v De..Viem že na ubytovńu sú síce iné kritéria na postele ale aj tak. Po porade s predavačkou a info o posteli sme sa rozhodli že, tieto orig. ako pružné nechceme... Pretože sú do váhy 100kg...a tak sme sa rozhodli pre pevné aj keď si mám priplatiť na rošty pre dvoch asi 20E nebudem to riešiť, pretože je do váhy 130kg bez problému a tak si myslím, že sú predimenzované a tak dúfam že vydržia viac ako pružné. Tie v De praskali jedna radosť /hlavne tie plasty čo ich držia/.. Tak som zobral akuskrutkovák a normálne som ich priskrutkoval skrutkami do SDK...Takže pre mňa je pevný rošt No.1. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?