Máte posteľ od firmy FINES?

Ahojte, je tu niekto , kto ma posteľ od Finesu? Spokojnosť/ nespokojnosť? Zvazujém koženkovu od Fines ( drevotrieska) alebo koženkovu Materasso( čalúnený masív- smrek). Prva možnosť ma láka viac kvôli cene, ale ak je nekvalitná, nerada by som kupila blbosť. Poradíte? Dakujem
Odpovedať
Máme od Finesu čalunenu posteľ Monza Plus a som spokojná.. Vyhovuje mám jej výška, Zatiaľ je aj po 2 sťahovaniach v poriadku. Máme ju 1 rok.
Odpovedať
@evaso presne tu som chcela, len sa mi nezmestí. Dokonca ani Monza, potrebujem rovné čelo..A co hovoríš na úložný priestor? Nie je to take labilne? Chcem aby mi pod posteľ vošiel robot. vysavac. A s koženkovu sa nic nerobí? Chcem bielu., stale sa neviemrozhodnut. Kamoska ma nahovára na tu masívnu, ze drevotrieska sa mi rozsusí, rozhega, tak fakt neviem
Odpovedať
@cernusik My mame postel Laila 2 zo Sconta, vyrobca je Fines. Vysoka s obrovskym uloznym priestorom a viac menej rovnym celom. Zboznujeme ju.
Odpovedať
@fuska tiez pekná, no potrebujem nieco na nožickach:) mame podlahové kurenie
Odpovedať
@cernusik Aha, my mame na poschodi radiatory, tak tento problem odpadol...
Odpovedať
Mame postel z Decodomu Nordic s uloznym priestorom na nozickach. Calunene celo aj rosty su vyrobene firmou Fines. Mame ju rok a sme velmi spokojni.
Odpovedať
@fuska tuto zo sconta ste kupovali rovno aj s matracmi ci tie ste si zvlast dokupovali?
Odpovedať
@keslak Matrace sme kupovali zvlast, tiez v Sconte, mali vtedy akciu 2 za cenu 1. Ta postel vraj stoji 600 eur, my sme za nu dali 450, ale videla som ju aj v akcii za 380.
Odpovedať
@fuska a ste kupovali penove ci pruzinove? zo 600 na 450 a na 380? no to je sranda.. aka je potom realna cena vobec tej postele??
Odpovedať
@keslak Penove. No netusim. 100 eur? :-D
Odpovedať
tiez mam ciernu kozenkovu postel z Finesu, neviem presne ako sa vola, ale fotku mam v albume. matrace som kupovala zvlast. podla mna je ok.
Odpovedať
@cernusik úložný priestor je veľký, zmestí sa tam veľa vecí. Snáď aj vysávač - záleží na jeho veľkosti. Ja som si vybrala namiesto koženky látku a je to super. Možno by stálo za úvahu opýtať sa vo Finese, či môžu skombinovať túto posteľ s rovným čelom. Pochybujem, že by to bol problém
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
My mame z Finesu postel z drevotriesky uz 7 rokov a stale je ako nova, nic nevrzga, teraz sme sa s nou aj stahovali a v pohode. Novu postel by sme chceli tiez od nich, "stara" zostava v hostovskej ☺
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
aj my máme postel od Finesu , SIlivu a sme zatiaľ spokojní..
Odpovedať
Fines robí kvalitu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@gargamel98 @adinek @milan209 mozem prosim vas vediet cca cenu posteli? lebo na ich stranke mi neukazuje ceny. dakujem
Odpovedať
@22macka22 rôzne. Treba pozrieť ich predajňu. Alebo si cenník vyžiadať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?