Odpoveď na príspevok od bukaboka17369:
Zariaďujeme si nový dom, do hosťovskej sme kúpili… @bukaboka17369 na nabytky robi Ikea len minimalne zlavy. Skor na spotrebny tovar.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@bukaboka17369 na nabytky robi Ikea len minimalne… @sousedekovci89 ďakujem, tiež mi napadlo že hlavne na takú stálicu ako hemnes čo sa im dobre predáva asi tie zľavy úplne obrovské nebývajú. Ale som zo stredného Slovenska takže sme v ikey málokedy, nemám to tak okukané.Odpoveď na príspevok od bukaboka17369:
@sousedekovci89 ďakujem, tiež mi napadlo že hlavn… @bukaboka17369 každý mesiac mávajú na niektoré veci zľavy. K tomu dávajú ešte také menšie výhody ako napr., že kto sa naje v ich reštaurácii a v ten deň spraví nákup nad 50€ tuším, tak mu ten obed odrátaju z ceny nákupu, atď. Minulý december bol tuším za každý nákup nad nejakú sumu kupón tuším 5€ na ďalší nákup, ale platil až od januára. A takéto. Čiže čo je teraz v akcii,v novembri už byť nemusí a vtedy zas budú iné veci.Odpoveď na príspevok od bukaboka17369:
Zariaďujeme si nový dom, do hosťovskej sme kúpili… @bukaboka17369 ak to neponahla moc, tak pockaj, ved to je zachvilu. ale tiez si nie som isty, ci prave ikea patri medzi tych, ktory okolo black friday robia nejake halo. a druha vec je, ze ci ozaj tie ceny su potom take uzasne a nie je to len umelo vytvorene vsetko okolo tych akcii...Odpoveď na príspevok od bukaboka17369:
Zariaďujeme si nový dom, do hosťovskej sme kúpili… @bukaboka17369 tiez som nezazila, ze by mali nejake extra zlavy na nabytok, takze podla mna nemusis cakat, ked to chces mat do Vianoce, lebo nejake velke peniaze uz neusetrisOdpoveď na príspevok od akamko:
Majú aj oni Black Friday, ale neviem, či sa viace… @akamko mavaju ale na nabytky maju zlavy ako safranu. @bukaboka17369 Tam sa vyckavat neoplati, ak maju celu zostavu skladom a chces ju treba proste brat, vacsia sanca je ze budu mat z dacoho vypadok na sklade nez ze to bude v akcii. U nich na nabytok robia skor akcie typu nakup aspon za XY eur a dostanes zlavu XY eur na dalsi nakup (a zvycajne este potrebujes prave tu kartu family ) 😁Odpoveď na príspevok od bukaboka17369:
Zariaďujeme si nový dom, do hosťovskej sme kúpili… @bukaboka17369 IKEA family máva každý mesiac iné výrobky v akcii, ak vám to neponáhľa, tak kľudne počkajte, býva tam dosť často aj nábytok, potom vo februári sa mi zdá, že bývajú preceňované výrobky na nasledujúci rok - kedysi keď vychádzal leták, tak tie ceny platili celý rok a prišla nová kolekcia, ale to už neplatí a cena sa môže meniť celý rok aj nové kolekcie vychádzajú cez rok viac krát. V januári začína výpredaj, ale tam sú zväčša končiace výrobky, Hennes asi medzi nimi nebude. Nejaké kódy a také veci nedávajú. Ale napríklad cez leto tam bola akcia, že cenu čo miniete na jedlo v Ikea reštaurácii vám odrátajú z nákupu. A také akcie na prilákanie ľudí do obchodného domu, býva viacero.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@bukaboka17369 každý mesiac mávajú na niektoré ve… @marsdm do 70e bolo 5 a nad davalo aj 15 :D ale to mam skor podozrenie, ze kedze od januara navysovali ceny na vsetko, aj to co bolo skladom, tak ludom nakecali nech nakupia a budu mat zlavu ... :D cize si nakupil a potom si musel zas a za "tu istu" cenu ...Odpoveď na príspevok od bargim:
@bukaboka17369 IKEA family máva každý mesiac iné … @bargim ale davaju, v lete mali akciu v systeme PAX, aj my sme kupovali tak viem ze sme zlavovy kupon na dalsi nakup dostali. Samozrejme tak ako kazda akcia, netrva to cely rok.Odpoveď na príspevok od foobar:
Ešte jeden tip na zľavy v IKEA. Ak to nemáte zrov… @foobar To takto funguje? O tom som sa zatiaľ ešte nedopočul. Ale dobre vedieť, na tom sa dá dostať dosť veľa peňazí naspäť.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@akamko mavaju ale na nabytky maju zlavy ako safr… @sousedekovci89 Môže byť, moc často tam nechodím a nábytok tiež nekupujem každý druhý mesiac, tak neviem presne 😀