Dekor podlah

Podla coho sa rozhodnut pri vybere podlah? Samozrejne,ze podla osobneho vkusu a buduceho nabytku,ale ako sa ma rozhodnut nerozhodny clovek,ktoremu sa vsetko paci? :-D nemam vyhradeny vkus,paci sa mi drevo,teple a utulne byvanie. Nemusim chladny cierno biely sedy domov. Napr.postel mame orech,co k nemu sedi? Mala by byt podlaha o 2 odtiene tmavsia alebo svetlejsia?
Odpovedať
Profilova fotka
Svetlejsia ... tmavu podlahu olutujes budes otrok
Odpovedať
Profilova fotka
Keďže nevieme, aký budeš mať doma nábytok, veľmi ťažko sa ti dá aj niečo poradiť. Treba ju zvoliť tak, aby to nejak celkovo ladilo spolu. @wolodymyr máš pravdu, tmavá je síce krásne, no je na nej všetko vidieť a to napríklad ja moc rád nemám.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak si nechaj poradit aj v obchode. Povedz aky nabytok budes mat a nech ti oni povedia, mali by byt na to aspon trochu vyskoleny a pomoct ti :) Ja by som ale povedala, ze aj ked sa ti paci vsetko tak musis aj sama vidiet aka farebna kombinacia uz je moc. Keby som sa na to mala pozerat z praktickeho hladiska tak wolodymyr ma pravdu, na tmavej podlahe je vidno uplne vsetko takze z toho pohladu by som povedala, ze nieco bledsie :)
Odpovedať
@lukaluki ved toto,ze netusim. Nabytok by sa mi pacil kremovy alebo dekir dub.
Odpovedať
Ja by som možno zvolil podlahu do šeda, vďaka tomu by posteľ mohla viac vyniknúť. Ale či nechcete šedú tak asi o odtieň svetlejší ako posteľ asi :-)
Odpovedať
Tmavšiu isto nie. To by podľa mňa bolo dosť. Osne sm za svetlu podlahu. Presvetlíš si s ňou priestor a navyše je ľahšia na údržbu, ako tá tmavá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?