Dať vstavanú skriňu do spálne?

Dobry den, chcela by som sa spytat na vase nazory. Dat vstavanu skrinu do splane alebo nie?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my mame sice murovany satnik, ale nie je obrovsky, taky akurat...Ale vstavanu skrinu som do spalne dala a nelutujem... 3-4 clenna rodina ma kopec kabatov, vetroviek, bund apod..... a vsetko sa ta poprace...Dost vela polic mame este volnych, alebo su v nich npar. kufre a pod...ale casom sa rokmi zaplnia :) Bez tej skrine si to neviem prestavit, jedine, ze by som mala fakt velky satnik, raz taky ako mame a vtedy by mi v spalni stacila len nejaka komoda na spodne pradlo a pod....
Odpovedať
ak je nato priestor a neni satnik urcite daj. ak mas satnik a mas miesto aj na skrinu tiez daj. veci je vzdy vela.
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho akú máš velku spáleň. Vstavené skrine určite niesu vhodné a nie ešte ked su tam umiestnené vetrovky a kabáty. Do spálne tak komody na prádlo. Ak však nemáš kam ukladať veci, tak ich tam asi dáš aj bez tejto odpovede.
Odpovedať
Záleží od ostatných skladovacích priestorov. V menšom byte je to nevyhnutnosť, vo väčšom záleží na tom čo potrebuješ mať poruke. Ak chodíš v kostýmoch, tak ti komoda stačiť nebude.
Odpovedať
no som aj za aj proti .. zaleži na tom či byvaš v dome alebo v byte a od možnosti..ak byvaš v byte..tak posuvnu skrinu až po strop by som dala hadam do každej izby ...ja osobne neznašam mega chumače prachu na skriniach a ešte viac ho neznašam pod a za skrinami.. ak byvaš v dome a dalo by sa to riešit inak ..dala by som si šatníkový priestor inam ako do spalne ..
Odpovedať
Určite áno, ak máš kde, tak áno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Daj ked sa vejde :) Nam a ani detem by sa do pokojicku nevesly skrine :( tak mame jednu celu izbu len satnik :) deti maju jednu stranu a my druhu :)
Odpovedať
urcite ano.
Odpovedať
Profilova fotka
Okrem spomenutych argumentov za a proti spomeniem este jeden argument, a to ze vstavana skrina moze skuzit aj ako zvukova izlolacia. Nic dokonale ale predsa len trochu stlmi hluk z vedlajsich miestnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ma to ešte aj esteticku stranku - krajšia skrina ako vstavana neexistuje - maš možnosť si vybrat vypln dveri, co ti uz v obchodoch predavane nabytky neposkytuju :)
Odpovedať
Jednoznacne ano, nic lepsie nie je. Posobi to esteticky, vyuzity je kazdy cm. My mame v spalni 3 dverovu a stvrtu cast tvoria otvorene police na knihy + supliky. A som maximalne spokojna :-)
Odpovedať
ja mam tiez taku dilemu. Vstavana skrina sice poskytne vela miesta ale mensiu izbu to uplne zaprace a podstatne zmensi. klasicke skrine posobia vzdusnejsie. No sama sa neviem rozhodnut.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vstavana skrina je skvela vec. My mame tri velke a vdaka tomu mame v dome naozaj poriadok.
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez idem dat spravit do spalne, sice by sa mi vosla este vacsia na chodbu, ale proste od prveho momentu mi ta skrina do tej spalne pasuje, takze ja urcite ano.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja som tiež určite za. Máme veľkú vstavanú skriňu a je to paráda. je plne využitá a spálňa pôsobí veľmi pekne, je to kus nábytku. A je tam stále poriadok, máme veľa priestoru na vešanie, aj pár poličiek, ale je to veľmi praktické.
Odpovedať
vstavana skrina je vyborna ak steny nevlhnu pripadne neplesniveju . Daj si pozor hlavne na novostavby a obvodove muri, potom budes mat problem s plesnou. V klasickych panelakoch je to vyborny esteticky doplnok a priestor vyuzity na maximum
Odpovedať
Profilova fotka
daj a priatel ti ju aj vyrobí a zmontuje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?