Ako obnoviť staré skrine?

v zdedenom byte nam ostali aj stare skrine po babke.... nie je to masiv, ale nejaka lepenka alebo drevotrieska s dyhou na povrchu. Na jednej zo skrin som nasla rok vyroby 1973 :D A ostatne su tiez v podobnom veku. Chceli by sme ich mozno este pouzit, ale ako zacat? Brusenim? A ak ano, treba rucne alebo moze byt elektricka bruska? otec ma odhovara, ze na skrini ostanu nepekne smuhy po elektrickej.... ale rucne toho bude vela, je tam asi 5 skrin. A potom namalovat? Alebo radsej lepiacu tapetu? Inac ked tie skrine pachnu stuchlinou, ako ten smrad odstranit? Zmizni sam ked skrine vybrusime?
Odpovedať
Skrinu z drevotriesky brusenim znicis este viac ako je... Najistejsie je prelepit tapetou,alebo nastriekat sprejom. Odstranit pach po potuchline je takmer nemozne!!!!Budu ti smrdiet veci. Trochu pomoze aj ocot a vysusenie na slnku,ale moc nie.
Odpovedať
Dyhovanú drevotriesku zbrúsiš len elekrickou bruskou len musíš mat cit v brúseni potrebuješ dat dole len starý lak a nanovo nastriekat ale radšej to nechat na odborníka. Ručne to nezbrúsiš ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?