Znalecky posudok do akej vysky?

Profilova fotka
dobry vecer, chcem sa opytat, ci mi neviete povedat,len zhruba, na kolko by znalec ohodnotil stavbu , je to podkrovny nizkoenergeticky dreveny holodom, na ktorom je najvrchnejsia vrstva lepidlo a sietky su natahane, rozmery ma 10 x 7 metrov, strecha skridla (ale neviem aka) nie lacna.(komin). pytam sa preto,lebo ideme vybavovat hypoteku a zakladame to ako nehnutelnost, vtedy daju max 80 percent zo sumy domu ohodnoteneho znalcom.. dakujem za vsetky odpovede... aj fotku mam aku taku..fotky su strsie, ako som pisala, dookola je vsade izolacia,osb dosky a lepidlo a sietky.. okna dvere niesu.
Odpovedať
@zuzana2711 odhadca berie do uvahy dalsich 100veci. Nielen stav domu. Ale aj okolie obciansku vybavenost. Tak tu budu padat len cisla ktore moc nedaju. Opytaj sa banky ci si mozes dat saka vypracovat posudik alebo ci maju vlastneho odhadcu a budes vediet ako sa zariadit.
Odpovedať
@zuzana2711 rataj malo.ak nie su okna a dvere, tak to stacit isto nebude, je to hruba stavba ani nie holodom. Najviac ti to ohodnoti v stadiu rozostavanosti ked je uz natahana elektrika, voda; nehovoriac o podlahach, sanite, kuchyni atd, to su na stavbe tie najdrahsie polozky. V 80% v tomto stave nedufaj bohuzial
Odpovedať
Profilova fotka
znalec berie do uvahy aj pozemok na ktorom dom stoji, to sa prirata k hodnote. Ako pisali vyssie, zavisi od lokality atd, to spravi pomaly najviac na hodnote. Ak si zistis, po kolko sa predavaju nehnutelnosti v stave akom mas ty, tak cca tolko bude znalecka hodnota.
Odpovedať
Presne ako píšu vyššie. Nie je to len o cene hodnote domu. Ale aj pozemku, lokalite, výhľadoch.. proste ešte plno vecí okolo. Odhadca má nejaké tabuľky, ktorých sa drží. Možno môže o nejaké to euro "prilepšiť", ale veľmi sa zasa nedá.
Odpovedať
Profilova fotka
15 000€ + pozemok.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpovede , velmi ste ma nepotesili :-D :-D :-D ale pripravili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?