Nákup materiálu z Čiech

Zdravim. Nekupoval nahodou niekto stavebny material z Ceska? Ked sa tak nato pozeram, ze teraz na jar budem objednavat YTONG na cely dom a mam ponuku na 8000 EUR. Ceska koruna bola pred nedavnom v kurze, ze za 1000 eur som dostal tusim 24 000CZK. Teraz je to uz 27 500 CZK. Pri sume 8000 EUR je to rozdiel 28 000 CZK, cize 1 000 EUR rozdiel oproti trom tyzdnom dozadu. Neviete, kto by bol ochotny doviest material z Ceska??? S pozdravom.
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk Skúste popozerať internetové stavebniny http://www.vase-stavba.cz/c/113/porob...
Odpovedať
@smolkosk len pre upresnenie czk bola pred mesiacom v kurze cez 25 czk za eur teraz pri nakupe pre teba plati kurz devizy nakup cca 26,9 czk skus sa opytat v konkretnom eshope, niektore maju aj dovoz na SK pripadne sa dohodni ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tiez by ma zaujimalo, ci je to aktualne, ale asi ano, nie ? cesko je vacsi trh, maju nizsie ceny, alebo sa mylim? ako ste to riesili? asi je najlepsie napisat priamo stavebninam s materialom, nech daju cenovu ponuku, ze? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk doprava bude drahá, nikto nejde zdarma...
Odpovedať
@smolkosk ak to chceš platiť prevodom, tak rátaj devízu predaj 26,67/€ (VUB) + plus poplatky za prevod+doprava, neviem či by to nakoniec bolo až také výhodné
Odpovedať
@smolkosk ak budes platit prevodom odporucam platit cez transferwise.com , oproti banke minimalny poplatok a omnoho lepsi kurz. Taktiez verim tomu ze by sa to dalo kupit z cz lacnejsie...
Odpovedať
@rasto7764, @maros11, @topvideo Nam uz dom stoji :D Ale dakujem za odpoved. Odpoved by mala byt skor smerovana na @ice8
Odpovedať
tak zmenarne davaju dobry kurz.. vzdy lepsi nez kadeake banky :) vzdy ked tam chodim servisovat auto, tak menim prave ez kamenne zmenarne.. ale ten transferwire je velmi zaujimava vec.. takze vdaka za radu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Viac krat som objednaval z CR stresnu krytinu zo stavebnin Vala. Mozem doporucit, seriozne jednanie a co som objednal to do bodly dorucili.
Odpovedať
Profilova fotka
@stavkluc obavam sa ze toto vlakno je uz skoro 7 rokov stare...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?