NAJLEPŠIA CENA ŠTRKU na betonóvanie- 0,16 PREŠOV,SVIDNÍK,STROPKOV,VRANOV A OKOLIE

Dobrý večer, Vedeli by ste prosím odporúčiť ,kde majú najvýhodnejšiu cenu štrku-0,16na betónovanie ? Potrebujeme 200t. + doprava Okolie PREŠOV, GIRALTOVCE,SVIDNÍK,STROPKOV,BARDEJOV,VRANOV. 😉 Ďakujem pekne za rady a odporúčania.
Odpovedať
Profilova fotka
@bee312 Pravidla fora- #1 https://www.modrastrecha.sk/rules#forum K cene strku, zobrat telefon a obvolat lomy v okoli. Lom spravidla dopravu nerobi, takze si zohnat dopravu. Len tak zo zvedavosti, 200ton strku na beton si planujete robit doma v miesacke?
Odpovedať
Takto ťažko nájdete, treba hľadať najbližšiu baňu, ideálne súkromníka, ktorý predá bez papiera a osobitne dopravu, najvýhodnejšie ak sa dostane osemkola, alebo niekto kto vám na Tatre odvezie 15 ton, ale takých veľa nie je. Poponáhľajte sa, cena nafty ide a ešte viac pôjde hore, detto ťažba, od 1.1. budú nové cenníky a ak cena nafty bude 3-4 eurá, tak zavrú baňu. Ja som len tento rok doviezol na stavbu 250 ton makadamu a štrku, predminulý rok fúra 110, minulý rok fúra 134, začiatok leta 160, pred mesiacom 200. Masaker.
Odpovedať
@mgx - predpokladám do zásoby na budúci rok, ja som tiež navozil čo sa dalo. Ale dobre hovoríš, 200t je pre baňu prd, doprava je drahá, treba hladať bez papiera a čo najbližšie a dobrý štrk, nie taký, ktorý sa bude usádzať v miešačke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?