Cena za hrubu stavbu, bungalov 9x19, murovany

Profilova fotka
Prosim o nazor na rozpocet na hrubu stavbu. Pripadne aj nejakych profesionalov ocenim nazor... Zemne prace, rovinaty pozemok, vyssia spodna voda, nepodpivniceny Izolacie Murivo Ytong, izolacie Vence a veci okolo Vnutorne kanalizacne potrubia Vaznikovy krov Komin stadreko Latovanie strechy cca 230m2 Klampiarenske prace Tondach samba Uzemnovacie vedenie(bleskozvod) Prenajom lesenia (odhad 2mesiace) Co by vam CHYBALO v cene hrubej stavby a ak sa da, velmi pekne poprosim ODHAD ROZPOCTU. V pripade zaujmu doplnim info do spravy... Dakujem pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
@kablika chyba ti vela veci. napr. hrubka izolacii, muriva, ake kurenie a tak. dom s takou rozlohou moze stat 70 ale aj cez 100tisic. robite svojpomocne alebo firma? kvalita materialov , fakt zalezi od vela veci. ak ti to pomoze to co mam ja v albume je zatial iba doska 17,3x8,3 za co som vysolil 6600ecok.nieco svojpomocne nieco mechanizmy a samozrejme beton rucne miesat nebudem:))
Odpovedať
@septiko celé to stálo 6 600€? aj s izoláciami...? to sa mi nechce veriť čo je tam dt-čiek a betonu a izolácii ako super cena klobučik dolu v čom je háčik..?
Odpovedať
Profilova fotka
@tvojaritka je to v samotnej priprave stavby a vo vyjednavani.treba byt otravny:)jedna z moznosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?