Aký rozpočet na dom Benefit 125 z projektydomov.com?

Profilova fotka
Dobrý deň, tento domček je pre nás priam dokonalý. Chcem sa spýtať, či niekto ho už nepostavil, nestavia, nechystá sa stavať. Koľko cca vyjde stavebný materiál, kedže stavať chceme svojpomocne... dakujem
Odpovedať
My ho ideme stavat, teda 5-izbovu alternativu :-)
Odpovedať
@vilma30 a idete staviat tu ich 5 izbovu variantu bezo zmien ? Alebo kusok rozumnejsiu zmenu t.j napr ta 5 izba na prizemi potiahnuta az po nosny mur ( cize suvisli nosny mur stredom domu ako je schodisko a bude pokracovat po celej sirke domu ) a jednoznacna zamena kuchyne s obyvackou ( nevidim vyznam zbytocneho tahania rozvodov krizom cez cely dom ked sa to da elegantne potiahnut len pomedzi schodisko ) Alebo inak mate uz projekt doma ? V pdf verzii ci oskenovanej by sa nenasiel ?
Odpovedať
@dvorcidlo0 Ahoj, my nebudeme robit nic z toho co si napisal, budem menit len trocha okna. Kazdopadne kuchynu s obyvackou nemam vobec v umysle zamienat, pre mna je to dobre tak ako to je. Jedina zmena budu len spominane okna {ani to este neviem presne ako} :-) a este projekt bude zrkadlovy. Projekt teda este nemam, ale nechala som si poslat z projekcnej spolocnosti podorys s kotami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?