Zavedenie plynu do domu

Pripojka s hodinami je na hranici,chceli by sme plyn zaviest do domu. Co sme zistovali,je potrebny projekt,tlakova skuska a nakoniec peciatka opravneho plynara. Co sa tyka prace,vsetko vie urobit priatel s otcom. Zaujima ma,kolko vas vysiel projekt,tlak.skuska a peciatka?
Odpovedať
@hoblinka13 nech to natiahne plynar a ten vam da aj peciatku a otlakuje v cene. Beru cca 150e za den prace plus minus podla regionu. Ked vykopes jamu a vsetko pripravuis ma to za chvilu hotove najmabked da plastovu ruru. Projekt mozno 100-150 cca.
Odpovedať
@sysell a ked mame len projekt, schvalenie od plynarov a nie je pripojka? Najprv sa vola firma co urobi pripojku a potom sa taha od pripojky k domu? A potom so vsetkymi papiermi k plynarom aby nas zapli?
Odpovedať
@bovary neviem pripojku na pozemok by mal spravit spp tam ti povedia co a ako.
Odpovedať
@bovary Ano, najskor to das nejakej firme, ktoru ma SPP-D uvedenu na strankach. Ta ti urobi pripojku "po plot", potom si zavolas akehokolvek kurenara/plynara... ktory to potiahne od plota do domu, da ti papier o tlakovej skuske, s tym ides na SPP-D, vypises a podpises nejake papiere, potom ides dohodnut zmluvu o dodavke plynu s nejakym dodavatelom plynu (sse, spp,......) a to je vsetko. Za par dni pridu nahodit plynomer a mas plyn.
Odpovedať
@danculd vdaka.. v dohladnej dobe nas to caka tak mam aspon info.. ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?