Užívam si dôchodok

Profilova fotka
Ahojte. Som tu nový. Veľmi rád chodím na túto stránku, nakoľko pri odchode do predčasného dôchodku som ochorel z predstavy, že budem bez práce. To trvalo asi pol roka. Mám strojnícku priemyslovku. Celý čas až do dôchodku som pracoval v obore/ technológ,normovač, OTK, ved. výroby, zásobovač/. Postavil som rodinný dom,nakoľko svokor bol murár, dosť vecí som od neho odkukal z murárčiny. No a teraz moja polovička/som ženatý,mám dve dcéry a vnučku/ s mladšou dcérou mi zaistili/za čo im veľmi ďakujem/,že sa v penzii vôbec nenudím. Náš dom má 39 rokov a tak je zreký na úpravy. Vlani som prerobil chodbu na podlaží-nová pláv. podlaha, nový obklad na stenách. Teraz som pred dokončením kúpelne. Práve pre toto často chodím na túto stránku, nakoľko všetko som robil len s pomocou mojej mladšej dcéry /kúpila rodinný dom, ktorý sme tiež rekonštruovali/, za čo som jej nesmierne vďačný. Týmto chcem poďakovať tvorcovi tejto stránky,nakoľko prvý krát v živote som robil obklady vlani pri oprave chodby. Veľkú väčšinu postupov a nápadov som bral z tejto stránky. Chcel by som pridať pár fotiek,čo sme z dcérou stihli za posledný asi mesiac a pol.
Odpovedať
1
2
Veľká paráda chlape, len tak ďalej!
Odpovedať
super, držím palce :-)
Odpovedať
Dobrá práca.😉.....nech Vám zdravie slúži....držím palce!
Odpovedať
Krasna praca, nech vam stale robi radost a zdravie sluzi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ďakujem za príspevky.
Odpovedať
Profilova fotka
@samouk55 Super. No bodaj by som sa aj ja dozil takeho plodneho dochodku. Pri sucasnom trende posuvania veku neviem neviem... :-S
Odpovedať
treba si vytvoriť vlastný album, no klobúk dole, že máte toľko síl a hlavne aj dobrý vkus ako sa tak pozerám. teším sa na ďaľšie fotky z vašej prerábky
Odpovedať
Skvelé, konečne niekto šikovný, čo nemá dve ľavé ruky, nefňuká, nepýta sa hlúposti a vie sa chytiť roboty. :-)
Odpovedať
@samouk55 Veľmi mi pripomínate môjho ocka, už bohužiaľ nie je medzi nami, ale tiež vedel urobiť naozaj všetko okolo domu a v dome, nech Vám zdravie slúži a práca robí radosť.
Odpovedať
@samouk55 Super klobuk dole pred vasou pracou a dcera ma vela penazi vo svojom vrecku usetrenych za tvoju pracu potom treba vziat otca na dovolenku nech naberie nove sily.Drzim palce nech len to zdravie a klby sluzia.
Odpovedať
Profilova fotka
Super, evidentne vas to velmi bavi a ste clovek, ktory je na uceny robit a nevie si uz bez toho predstavit zivot...Vela zdaru prajem aj pri dalsich prerabkach
Odpovedať
Krása, aj ja mám doma takého deduška so "zlatými ručičkami" Dá do laty hocijakého mladíka. Nech ste zdraví a porobíte z "nudy" ešte veľa práce. Keď sa robí pre radosť a ešte k tomu pre radosť vlastných.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Super palec hore a vela sil a zdravia do dalsieho prerabania :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vitaj medzi nami, @samouk55 :) držím palce vo všetkom, do čoho sa ešte pustíš! Verím, že sa na Modrej streche budeš cítiť dobre a aj pri ďalších projektoch tu nájdeš kopec dobrých rád, postrehov a skúseností. Ak chceš, vo svojom profile (v menu v hornej lište nájdeš položku "Môj fotoblog") si môžeš vytvoriť album a tam postupne zverejňovať viaceré fotky z tvojich realizácií. Určite aj ty nimi mnohých inšpiruješ a pomôžeš nimi. A za tým, čím Modrá strecha je, ani zďaleka nie sú jej tvorcovia, ale ľudia ako ty, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti, ukážu svoje bývanie, poradia a pomôžu, zdieľajú svoje úspechy aj neúspechy ;-)
Odpovedať
Klobúk dolu! Paráda! Krásny spôsob ako tráviť dôchodok! Pochvala! Ako sa vraví, vitaj a zaraď sa. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Veľmi pekne ďakujem ešte raz všetkým za príspevky, chcel by som sa poďakovať každému zvlášť, bohužiaľ ešte stále je dosť práce s prerábkou,teraz som skončil a tak Vám aspoň týmto odpovedám . Dobre padnú tieto povzbudivé slová,netušil som, že môj príspevok bude mať takú odozvu. Všetkým prajem dobré zdravie a veľa úspechov.
Odpovedať
Profilova fotka
@samouk55 radosť sa pozerať, čo všetko dokážete a s akou chuťou to robíte! Bodaj by boli všetci "starší" chlapi ako VY!! Paráda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@samouk55 klobúk dolu pred Vami! Brutálne ste prerobili tú kúpeľňu! 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
drzte sa ;-) vidiet, ze mate chut do roboty a nebojite sa jej, nech zdravie sluzi 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte priatelia.Obraciam sa na Vás s prosbou. Po dokončení vane sme dali dole ochrannú fóliu a bohužiaľ na spodku vane dcéra objavila poškodenú časť/priložený obrázok/. Dnes som to bol reklamovať v predajni, kde som vaňu kúpil.Viete si asi domyslieť, s akým výsledkom. Preto sa obraciam na Vás, či niekto nemá skúsenosť s takouto vecou. Ide o akrylátovú vaňu. Ten škrabanec je zväčšený asi 1:500,ide asi o 3-4 mm,vidieť, že to je akoby narezané a vylúpené ostrým predmetom. Budem vďačný za každú radu, V predajni mi povedali, že ak aj uznajú reklamáciu, budem musieť vrätiť vaňu a vymenia mi ju.Tak som im pekne poďakoval. Je mi jasné,že je to pre nich najjednoduchší spôsob vybavenia zákazníka. S prianím dobrého zdravia Vám všetkým.
Odpovedať
@samouk55 Síce nadávaš na predajcu, že neuznal reklamáciu, ale ja by som asi urobil to isté. To nie je výrobná vada, ale mechanické poškodenie, ktoré sa kľudne mohlo stať na stavbe. Jedine keby si to objavil pri preberaní vane, by sa to dalo uznať ako reklamácia. Ale netreba zúfať, takéto poškodenie ide opraviť. Treba to zabrúsiť jemným brúsnym papierom a tú dieru vyplniť akrylátovým lakom či tmelom a znovu zabrúsiť. Existujú opravné sety na akrylátové vane, tým to pôjde pekne opraviť: http://www.vane.sk/sk/181908/e-shop-v... http://www.vane.sk/sk/181944/e-shop-v...
Odpovedať
Profilova fotka
@samouk55 chapem to spravne, vratit vanu a dostat novu sa ti nepaci ?
Odpovedať
@samouk55 ..Prečo si nedal dole starý obklad, drží Ti to dobre?? Možno sa mýlim... ;-) Ale ináč pekná práca...dúfam že sa aj dožijem dôchodku, hoci sa to dnes s istotou nedá povedať-napísať.. :-) Veľa zdaru a zdravia.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 chcel som aj ja napisat, ze parada takto na dochodku, ze sa na to tiez tesim, ale pravda je, co si napisal, tozvie ci my ho mat budeme :-D Teraz sa nahanam rano do prace, potom zase z prace rychlo domov, aby som stihol, co chcem porobit, spat a opat ten isty kolobeh, som si myslel, ze na dochodku aspon by som mal klud a nenahanal sa :-D
Odpovedať
A radiátor a trubky ste nechali škaredé?
Odpovedať
@eduardcho - pánovi na dôchodku pomáha dcéra, takže ona musí doma ťahať celú domácnosť, celé kolečko čo si napísal + otcovi na dôchodku pomáhať. Keď ja budem na dôchodku, tak vlastné deti nebudem zneužívať, predsa majú vlastný život, vlastné rodiny.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 Máš pravdu,mohlo sa to stať aj pri montáži,myslel som tiež,že s reklamáciou asi neuspejem. Šiel som tam hlavne kvôli tomu,či mi vedia poradiť,čo s tým ,nakolľko je už vaňa namontovaná. Ďakujem zaadresy.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Ahoj,neviem či si videl obrázky. Vaňa je už namontovaná a obložená,tiež by si ju asi nevyberal.
Odpovedať
Profilova fotka
@samouk55 potom nechapem co je tvojim cielom. Ps: z tohoto dovodu som ja vanu nezamuroval :)
Odpovedať
@majkoj A kde ju máš? Položenú v strede kúpeľne? :-D ;-) Niektoré vane sa musia napevno osadiť. Ak to zistil po osadení, bola by škoda to celé rozbíjať a vaňu vyberať.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?