Odpoveď na príspevok od 0ka0:
Mne ale zamrzla voda v systéme, bol dočasný výpad… @0ka0 ked pri reklamacii pouzijes slovne spojenie "vypadok prudu" tak uz dalej ani nemusis pokracovat :-) Skus to vyreklamovat ako vadu na zariadeni i ked vsetci budu vediet kde je pravda.Odpoveď na príspevok od 0ka0:
Mne ale zamrzla voda v systéme, bol dočasný výpad… @0ka0 @mgx sa ti snazil vysvetlit, ze poskodenie monoblokoveho TC kvoli vypadku prudu nie je chyba tohto vyrobku a pravdepodobne ti preto reklamaciu neuznaju. To ze taketo nieco hrozi u tohto typu TC je jeho nevyhoda, ktora sa da eliminovat roznymi sposobmi pri montazi. To ze si to nemal nie je chybou vyrobcu TC, ale tvoja respektive projektu podla ktoreho si si to dal namontovat, alebo firmy ktora ti ho montovala ak spravny projekt nedodrzala.Odpoveď na príspevok od mgx:
@0ka0 na zamrznutie sa reklamacia nevstahuje. Mas… @mgx vo všeobecnosti monoblok v sebe nemá "ventily", ktoré v prípade poruchy alebo výpadku môžem otvoriť a zabezpečiť tak ochranu proti zamrznutiu ? Nemyslím samostatne protimrazové ventily mimo monobloku.Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@mgx vo všeobecnosti monoblok v sebe nemá "ventil… @purplesticks Preco by mal clovek chodit von a vypustat medium zo systemu? Je potrebne pouzit nemrznucu zmes...Odpoveď na príspevok od mgx:
@purpesticks - vacsina TC vypustaci ventil ma. Ak… @mgx propylenglykol by mal byt netoxicky, alebo pouzit etanol.Odpoveď na príspevok od mgx:
@rapidek bol by som roooooooooozhodne opatrny....… @mgx mal som sa leprie vyjadrit, myslel som spiritus, pitny lieh.