Odpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim chvel som sa spytat kedze je zajtra sviat… @patrik134 nepracovat, budu chodit kontroly...Odpoveď na príspevok od minoo:
@patrik134 nepracovat, budu chodit kontroly... @minoo Bola vtipna kasa rano ?😂Odpoveď na príspevok od majkorodach:
Ahoj, je to iba štátny sviatok nie cirkevný, môže… @majkorodach dakujemOdpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim chvel som sa spytat kedze je zajtra sviat… @patrik134 Neboj sa @minoo straší. Kontroly nechodia od sociálnej poisťovne, ale len od zamestnávateľa - tých možno nejako ukecáš, keď Ťa vymaknú pri práci.Odpoveď na príspevok od toky1:
Teda akože už som videl asi videl všetko - aj had… @toky1 zena mi hovori prave, ze sa jej kolegyna pytala, ci su zajtra otvorene skolky. takze... 😀Odpoveď na príspevok od milan303:
@toky1 zena mi hovori prave, ze sa jej kolegyna p… @milan303 prave som na MK citala🙄Odpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim chvel som sa spytat kedze je zajtra sviat… @patrik134 rob co potrebujes. Aj krestanski susedia budu robit to co im robit treba.Odpoveď na príspevok od zita19:
@milan303 prave som na MK citala🙄 @zita19 mozno to aj ta ista bude 😂Odpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim chvel som sa spytat kedze je zajtra sviat… @patrik134 záleží na Tebe, ak sa ti do toho nechce, tak to odlož na sobotu, možno bude pršať a získaš týždeň voľna. :) Ja idem pokladať podlahový EPS. teším sa že nepôjdem do práce. Na chalupe inak robím keď sa mi chce aj v nedeľu a vo sviatok - štátny / cirkevný / akýkoľvek.Odpoveď na príspevok od stefanby:
@patrik134 záleží na Tebe, ak sa ti do toho nechc… @stefanby co mozes urobit dnes... Nerob ani zajtra a mas dva dni pokoj...Odpoveď na príspevok od majkorodach:
Ahoj, je to iba štátny sviatok nie cirkevný, môže… @majkorodach cirkevných máme najviac v EU ,treba ich zrušiť, a nemusíme mať vyššie dane, teraz kopa ľudí zoberie dovolenku v piatok i nasledujúci a má predlžený víkend na čo len chcešOdpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim chvel som sa spytat kedze je zajtra sviat… @patrik134 najlepší spôsob ako osláviť sviatok práce je predsa prácou ,)Odpoveď na príspevok od gadefox:
@patrik134 najlepší spôsob ako osláviť sviatok pr… @gadefox niekedy sme mali povinne do sprievodu a každý vychvaľoval do nebies ako sa máme parádne, len reál bol iný, jeden si pamätám ,robil som na smeny ,prišiel vedúci a ponúkal 100-ku za transparent, ja som ho dal učňovi za pivo a celý deň sme to spláchliOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox niekedy sme mali povinne do sprievodu a … @duzu Tak teda Ty by si mal byť najviac ticho, ak niekto kydá na minulý režim.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Tak teda Ty by si mal byť najviac ticho, ak… @petersd čo také sa ti na ňom páčilo? že si sporil na posranú embéčku celý život?plánované hospodárstvo a nikdy si všetko bez známostí nekúpilOdpoveď na príspevok od minoo:
@stefanby co mozes urobit dnes... Nerob ani zajtr… @minoo ja to poznam inak: co mozes urobit dnes, odloz na pozajtra a mas dva dni volna. akurat ked som sa tak par krat zariadil, hlboko som olutoval. Preto je v prisloviach studnica mudrosti.Odpoveď na príspevok od duzu:
@petersd čo také sa ti na ňom páčilo? že si spori… @duzu tak, tak.. Moju rodinu komanči vyvrabčili. Kompletne mu vybielili bank. účet (2x mena peňazí). Nikde sa nemohol zamestnať a pritom bojoval proti nacistom. Nezvládol to psychicky a začal chlastať (ani sa mu nečudujem). Strýka skoro zavreli, našťastie pre neho to už končilo ('89). My veru na komunizmus nespomíname v dobrom!!!