Starší dom

Ahojte, oplatí sa kúpiť? Koľko by vyšla rekonštrukcia Cc? https://www.nehnutelnosti.sk/4151572/...
Odpovedať
Veľmi váham neviem sa rozhodnúť. Mali by sme cca 100 tisíc eur neviem ci by to stačilo.
Odpovedať
jasne 🙂 tak rataj tak 60-80ooo
Odpovedať
To by bolo skvele, ešte by zostala nejaká suma na zariadenie 👍
Odpovedať
@gabi885x Tych 100.000 mate len na rekonstrukciu alebo na kupu a rekonstrukciu?
Odpovedať
@exponent čisto len na rekonštrukciu
Odpovedať
@gabi885x otázka: potrebuješ taký veľký dom? Ak áno, kúp a prerábj. Ak nie, kupuj pozemok a stavaj domček podľa svojich predstáv. Ja sa prikláňam k druhej variante.
Odpovedať
Zatiaľ sme len dvaja, avšak chceme mať dve detičky a ide aj o to, že z partnerov strany býva rodina ďaleko čiže budú ku nám chodiť na návštevy aj par dni teda mamina určite. Takže nám je lepšie takýto väčší dom pretože predpokladám že mamina z partnerov strany bude chodiť často keďže mame super vzťahy 🙂
Odpovedať
@gabi885x toto ale nieje zrovna velkost doma na navstevu 1 osoby, prip rodicov toto je uz 2 generacny dom dedko s babkou taky mali, boli tam oni 2ja, moji rodicia, ja sestra, ujo s brtrancom a sesternicou a stale ostavala nejaka izba alebo 2 volne 😄 a hlavne myslite nato, ze to budete musiet vykurovat a pokial nemate hlboko do penazenky, nieje problem, ale ak trosku ano, tak nakoniec zistite, ze cast domu vyuzijete max v teplych dnoch alebo z toho bude sklad, co tiez ale nieje zle ak sa vam paci, chodte do toho, pocitajte ale, ze roboty tam bude dost
Odpovedať
Není to len o jednej osobe, rodina je veľká len som písala že mamina bude chodiť častejšie.
Odpovedať
@gabi885x Pri takychto domoch velmi zalezi aky je strop medzi prvy a druhy NP a takisto ci to nevlhne od spodu, ale tak ci tak do 100 000€, by malo ostat aj na zariadenie.
Odpovedať
@gabi885x urcite si zobrat na obhliadku minimalne Vasho projektanta...a najlepsie aj so statikom a dobrou priklepovou vrtackou...ktorou si viete zistit z coho su steny a strop... Ak oni povedia ze je to OK...a nebudete musiet po zacati rekonstrukcie polovicu stien aj tak zburat...tak sa to podla mna oplati... na Orave je problem najst niekde na tak krasnom pozemku stavbu, ktoru chce niekto predat
Odpovedať
A neviete koľko by stalo pripadne zbúranie jedného poschodia? Nakoľko by nám stačilo prízemie a prvé poschodie lebo garáž by bola zrušená a bolo by 6 izieb
Odpovedať
https://www.nehnutelnosti.sk/4555579/... Pripadne ešte tento? S tým žeby sme ten kus pozemku potom mohli predať čiže by sme boli cca na rovnaké sume.
Odpovedať
Za mňa ten prvý má iskru. Je obrovský, takže by som zvážila zrušenie horného poschodia. Ale pozemok okolo ma viac zaujal, určite má potenciál.
Odpovedať
Obe nehnutelnosti su zaujimave. Tazko Radio.
Odpovedať
Obe nehnutelnosti su zaujimave. Tazko radit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gabi885x prečo búrať? neobývané poschodie je lepšia izolácia ako plochá streha.
Odpovedať
Za hentake ceny by som kupil obidva 🙂 jeden na byvanie a druhy na kseft. Moj stal viac jak hentie dva dokopy a caka ma prerabka…
Odpovedať
@otazkafoto keby bolo peňazí 😁 vystačí nám aj jeden pekne prerobený 😊 už len správne vybrať 👍
Odpovedať
@shadowmilan zase ked sú dobré vzťahy, tak predpokladám že ich na starobu budú chcieť zaopatriť... A to môže nastať situácia že tam budú oni manželia, dve nezaopatrené deti a ešte rodičia možno aj z oboch strán, teda vôbec nemusí byť dom veľký. Potom ked deti vyletia z hniezda, ostanú len oni dvaja tak to bude veľké, ale tak potom predajú a kúpia niečo malé, to je otázka možno 30-40 rokov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?