Sadrokartón na plafón na chalupe alebo niečo iné?

Profilova fotka
Ahojte Izbu som už zabetónoval, steny zasieťkoval len neviem čo s plafónom. Výšky je 2,75 cm a je popraskaný. Chcem dať zelený sadrokarton len v zime sa tam nebýva, nekúri, niekedy tam je aj námraza na kachličkách. Neviem či to vydrží ten sadrokarton... Sú aj iné dosky, cementovláknité alebo cementotrieskové. Bolo by vhodné urobiť strop z tohoto?... Obávam sa aj nejakého pretečenia z povaly, nieje tam žiadna izolácia, a nemam ani novú strechu a cez tie staré škridly občas nejaká vodička pretečie.
Odpovedať
Profilova fotka
mam otázocku. chcem znižovať stropy. Stropy su v dome a plafon je robený na stary sposob. trstina a tak. aký je no to nazor? nemoze to spadnut potom ? ked sa co je viem budu na kazdých 60 cm navrtavat trne? skratka aký je nazor na takýto strop a znizovanie. Dikes
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je to v pohode lebo tie kotvy sú uchytené do dosiek. priamo na skrutku bez hmoždiny, spadnúť to určite nemože to tam je na takých kákoch pouchytávané. Dá sa to dať dole ale je to asi škoda. Ja skor riešim inú vec. Nakoľko nemám novú strechu a tá stará je zlá tak sa skor bojím zatečenia a vzniku pliesní. Preto som sa rozhodol, že sadrokarton dám až ked bude nová strecha lebo by som sa nedostal k plafónu aby som to dokázal odstrániť. Tak ak máte novú strechu tak smelo do sadrokartonu a ak tam trvalo bývate tak si tam dajte aj nobasil na ten plafon.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?