Odpoveď na príspevok od k0ckaa:
Ahojte, dávnejšie som tu už riešil rekonštrukciu … @k0ckaa pokiaľ budeš používať klasické vodovodné batérie a nie záradný 1" ventil, tak by to nemal byť žiadny problém. Pozri do etážky batérie, alebo do nástenného ventilu, aká je tam dierka..Odpoveď na príspevok od zicher:
@k0ckaa pokiaľ budeš používať klasické vodovodné … @zicher Niesom si istý či som správne pochopil ale chystám sa použiť klasickú nástenku na 16ku plasthliník ale batériu ešte nemám vybratú, ale nič špeciálne tam nebude určite.Odpoveď na príspevok od k0ckaa:
@zicher Niesom si istý či som správne pochopil al… @k0ckaa v prípade otvorenie troch a viac ventilov naplno tam určite nejaký pokles tlaku pocítiš, ale nič dramatické. Ja by som to urobil rovnako. Umývačka, wécko, a práčka budú mať iba minimálny vplyv. Tam je prietok v porovnaní s batériami malý. A tiež si myslím, že naplno otvoríš jedine sprchu.Odpoveď na príspevok od k0ckaa:
Ahojte, dávnejšie som tu už riešil rekonštrukciu … @k0ckaa ak chces do bojleru vstupovat 16, nema zmysel ist z neho 20... A teda tu 16 na bojleri budes citit, ked v nom budes mat chladnejsiu vodu a viac "oberatelov"... Ani nie tak koli rurke ale koli fitingom, ktore maju male diery...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Pri alpexe nie je problém svetlosť potrubia, ale … @kejsix ani neviem, nejako mi to tak pripadalo správne aby bola hlavná vetva hrubšia :D ale máš pravdu, spravím to celé 20mm a nebudem to komplikovať, poprípade po ten bojler pojdem teda 26kou.