Nová

Renovácia starých parkiet: Ako dosiahnuť moderný sivý odtieň?

Anonymný autor
Autor diskusie
Zdravim chlapi, v dome mam tieto stare drevene parkety. Chcem sa spytat ci by sa po pri renovacii dala nejakym sposobom dosiahnut takato seda farba(obrazok 2). Existuju na to nejake specialne farby/laky/natery? Nakolko nam odtien nevyhovuje tak rozmyslam ci to uplne vytrhat a dat prec a osadit rovno novu podlahu alebo by sa s tym dalo nieco spravit
Odpovedať
Profilova fotka
Kedysi sa drevo bielilo ale to isto robit nikto nebude. Drevo totiz ma vlastny zivot aj po smrti.
Odpovedať
Ja som mal tiez parkety stare, bez debaty je to super masivne drevo...ale, nalepene na smole ktoru v lete ked je horko citit, obvzlast ak na to svieti slnko...tak som to rozobral, predal. Vyrovnal podlahu a nalepil novu
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie
Cim odporucate vyrovnat podlahy nivelackou alebo poterom? Lebo na nivelacku vsade citam ze lubi praskat a radsej by som mal istotu. Povrch nieje zas uplne nejaky nerovny najviac som nasiel zopar mm
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Zdravim chlapi, v dome mam tieto stare drevene pa…
parkety? spomeniem na vojenčinu ako sa po nich behalo s kombajnom , doma som mal drevené dosky, na tom boli rôzne koberce, teraz je na tom plávajúca a žiadne koberce ktoré akurát zachytávali prach, pracne sa čistili i na snehu
Odpovedať
Ak sú parkety v poriadku netrhať. Sú aj šedé voskové oleje pre podlahy ale neviem či bude efekt presne ako na obrázku. ťo vyzerá skôr ako čb fotka. Ak s tým nemáte skúsenosti dajte si to urobiť profesionálovy, ukáže vám sám na vzorkovníku ako to bude vyzerať a výsledok bude stáť za to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?