Rekonsturkcia Poschodia domu ako samostatna bytova jednotka

Profilova fotka
Chceli by sme si prerobit poschodie v dome manzelovych rodicov co k tomu budeme potrebovat ake povolenie, atd a kolko vas to vyslo? Dakujem za kazdu odpoved lebo nemam ani hruby odhad
Odpovedať
Kedze to planujete ako samostatnu bytovu jednotku,je potrebne aj stavebne povolenie
Odpovedať
Profilova fotka
@opatova my sme to už začali riešiť, momentálne máme skoro hotový projekt, už bol u nás plynár, elektrikár, dnes príde statik...projekt by mal vyjsť okolo 1200 eur, ale nakomplet. Boli sme na stavebnom úrade, kde sme vyzistili čo ako s prípojkami, kedže svokrovci majú hodiny a my by sme chceli poddružné meranie, v tomto prípade by to mohlo byť lacnejšie aj rýchlejšie. Ak chceš, dám ti potom vedieť, kolko nás to vyšlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adik19 ahoj...my riešime rovnakú situáciu :-) Akú asi máš predstavu o konečnej sume prestavby a aký rozsah prác idete robiť? My už máme stavebné povolenie,akurát vyberáme firmu,len sa nám zdá,že to bude omnoho drahšie ako sme predpokladali...Vy už máte nejaké výsledky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinecka11 ahoj. no my vybavujeme teraz povolenie. Podla architekta svojpomocne to vidí na 32000 eur, v čo veríme že sa zmestíme, na kluč 45000 eur..musíme dať dole strechu a dať základovú dosku, a už potom všetko ako na novom dome...som zvedavá ako to pôjde..
Odpovedať
Profilova fotka
Nám to architekt nacenil na 30 000 ale mám pocit,že sa do tej sumy bude ťažké zmestiť... Ideme pristavovať dve izby a komplet novú strechu a potom vnútri tiež všetko nanovo,ale ako tu tak čitám diskusie tak to bude navyše ďalších 10-15000. Ale uvidíme...pristavbu a strechu chceme dať spraviť firme a zbytok skúsime svojpomocne... Uz sme to dali aj nacenit tak som zvedavá aké ponuky dostaneme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?