Rekonštrukcia podkrovia rodinného domu

Práve sa chystáme na rekonštrukciu podkrovia a aj preto som sa rozhodol k na tejto stránke a osloviť vás, či by ste nám nevedeli dohodiť nejakú dobrú firmu (dobrý pomer cena výkon :D), s ktorou ste práve vy robili rekonštrukciu a ste spokojný a bola spolahlivá. Samozrejme, nemusí to byť firma výsostne sa zaoberajúca rekonštrukciami.ale aj môže byť . Domček podkrovie by bol rekonštruovaný v Malackách, ale nechceme sa prioritne orientovať na firmy z MA, BA, keďže predpokladám, že budú pýtať viac. Preferoval by som firmy spoľahlivé, cenovo dostupné, keďže budget je obmedzený . Odpad vodu aj elektriku mám privedenú na podkrovie . Aj spravenú novú betonovu dosku . Teraz len vybudovať priečky , sadrokártony a zatepliť , strešné okná , kúpelnu , podlahy , a podlahové kúrenie a samonosné schody . Vopred ďakujem za dobré tipy, prípadne fotografie z Vašej prestavby, rekonštrukcie,podkrovia . . . prípadne ďalšie tipy k téme rekonštrukcie (nemám na mysli názorov ohľadom neefektívnosti rekonštrukcie, v tom máme zatiaľ jasno :P), cenovo výhodných materiálov, atď . .
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mfbuilding To je síce pekné, že sa zaoberáš rekonštrukciou, ale na tomto (ale aj iných) fóre platia určité pravidlá. Ak chceš ponúkať služby alebo tovar, musíš sa zaregistrovať a vytvoriť si platený PRO profil. Dnes si sa zaregistroval hneď si zaspamoval modrú strechu svojimi príspevkami a odkazom na mobil.
Odpovedať
@marekd76 tip na firmu Ti nedám, lebo by som spamoval :-D :D ale môžem poradiť nejaké veci, na čo je dobré myslieť v podkroví ;-) Predpokladám, že sa ide meniť starší pôvodne jednopodlažný RD na dvojpodlažný... Ak áno, treba myslieť aj na hmotnosť materiálov, ktoré sa do domu touto rekonštrukciou dodajú. Už len tá samotná nová betónová doska pár ton váži. My takéto podkrovia väčšinou riešime iba sadrokartónovymi priečkami, chodby radšej dvojitým opláštením, ale tak či onak, je to ľahšie ako priečky z tvárnic. Treba dať pozor aj na elektriku - v podkroví pôjdu káble aj po krove = drevo, teda treba tam dodržať nejaké zásady bezpečnosti a určite si urobiť revíziu od elektriky. Neviem ako je riešený odpad, no pokiaľ je to možné, stúpačku je dobré odhlučniť, aby si dole nebolo počuť, keď niekto hore spláchne... Atď, atď... Je veľa detailov, na ktoré treba myslieť, no ťažko takto niečo poradiť... Hoď nejaký plán, pôdorys a môžme kecať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?