Pripojenie akumulačnej nádrže

Chcem sa opýtať koľko približne stojí pridanie akumulačnej nadrze do systému, a co všetko je k tomu treba? Máme nové kúrenie, liatinový kotol 27kW (asi), 11radiatorov s toho 2 sú kúpeľňové rebríky, je to vlastne väčší RD a menšia kuchynka všetko je to spojené cez dvor. Chceli by sme do toho systému dopojit akumulačné nádrž ktorú už tiež mame kúpenú. Firma vypočítala cenu za odpojenie 3500€, zdá sa vám to primerane? Aký materiál ešte ktomu treba pridať?
Odpovedať
Profilova fotka
je tam len jedna jediná firma?
Odpovedať
@jan45 nie sú tu viac firiem aj živnostníci. Ale to neni problém, mňa zaujíma v akej cene sa pohybuje také zapojenie akumulačnej nadrze, a co k tomu ešte treba myslím napr. čerpadlo, termostat atď.
Odpovedať
Profilova fotka
@buzz5 - cena zavisi od 2 faktorov: aky material tam pouzijes, je AN za 1000e a je za 5000e. + dalsia bizuteria k tomu. Dalsia vec je cena prace. Pre teba ako investora len jedna vec: nechaj si urobit 2-4 ponuky a jednu si vyber :) Idealne podla referencii, nie najlacnejsiu :). Ak chces mat presne odhad, nechaj si za 200e urobit vymer od projektanta a tam dostanes aj zoznam matrosa a predbeznu cenu. s tym potom mozes obchadzat zhotovitelov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?