Odvod vzduchu zo špajze

Profilova fotka
Už z nadpisu je asi jasné, aký máme problém. Bývame v starom rodinnom dome. Za kuchyňou máme miestnosť, ktorú sme rozdelili na dve časti. Hneď ako sa vojde, je chodbička (prvá časť), v ktorej sa nachádza radiátor a stropné schody (vďaka čomu je asi aj prívod vzduchu); nie je tam okno. Druhá časť (oddelili sme ju závesom) je špajza. V tej sa síce nachádza okno, ale je fixné :( Tým, že sme to oddelili nastal problém a v špajze máme vlhko. Chcem poradiť či sa to dá vyriešiť malým axiálnym ventilátorom ako bývajú na WC alebo v kúpeľniach. Ak áno, bola by som tiež vďačná ak by mi niekto odporúčil nejaký typ ventilátora a či je ťažká jeho montáž. Ďakujem
Odpovedať
@tatian1112 staci ventilator ako sa pouziva do kupelky, su aj take ktore maju cidlo vlhkosti a ked sa prekroci nastavena vlhkost tak sa zopne, som to kupil niekde na internete za cca 20e, montaz nie je tazka, vyburat otvor, pouzit spatnu klapku a vyspadovat potrubie von, ak by sa tvoril kondenz a namontovat ventilator na elektriku..
Odpovedať
Profilova fotka
@radomir_svk No super, tak to si ma potešil. Chcem sa opýtať, ten ventilátor za 20€ ako funguje keď nie je na elektriku? To je iba otvor v tej stene?
Odpovedať
@tatian1112 nie, nie je to praveze na elektriku, musis to zapojit inak by to neslo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?