Odpoveď na príspevok od tema911:
Ahojte, kupili sme starsi dom, povodny majitel za… @tema911 v podstate mate pripravene co treba (nervy a trpezlivosť) este si zabudla na financieOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@tema911 v podstate mate pripravene co treba (ner… @cukrik25 tak to je samozrejmostOdpoveď na príspevok od hasterman:
Je urobená nová fasáda, strecha, okná, ale treba … @hasterman Ano ano, exterier som myslela dvor, plot, zburanie starej sopy a tak. Kurenie je kotol na pevne palivo, ktory nechceme, takze potrebujeme nejaku dobru kurenarsku firmu, ktora aj navrhne, co bude v nasom pripade najlepsie no a plus teda samozrejme nove radiatory. Kupelne su len hole steny, takze taktiez firmu, co spravi obklad aj sanitu na komplet. No a schodisko, ktore chceme zvacsovat, je strasne uzke, s tym, ze jedna izba sa zmensi, posunie sa priecka, aby to vyslo. Toto vidim ako take najhorsie roboty, ktorych sa aj najviac obavam.Odpoveď na príspevok od matko291:
Dobrý večer. My sme si 80% robili sami, trvalo ná… @matko291 Dakujem, teda mate to krasne a odviedli ste kus roboty.Odpoveď na príspevok od tema911:
Ahojte, kupili sme starsi dom, povodny majitel za… @tema911 no kúpili ste si robotu a studňu na peniaze. Všetko sa dá, ale nie je to pre každého.Odpoveď na príspevok od tema911:
Ahojte, kupili sme starsi dom, povodny majitel za… @tema911 no hlavne pokud jste to neudelali pred nakupem tak bych si nechal overit kvalitu rekonstrukce, zda je podle dokumentace. A to vcetne vsech rozvodu....Odpoveď na príspevok od tema911:
Ahojte, kupili sme starsi dom, povodny majitel za… @tema911 kúpili sme starý dom. Všetko som rekonštruoval svojpomocne s výnimkou výmeny strešnej krytiny, zateplenia a kúrenia. Aj kúrenie by som si urobil sám, avšak chcel som železnú armatúru kvôli kúreniu s krbovým výmenníkom a na acetylénové zváranie rúrok som si netrúfol. Ostatné všetko ja s manželkou. Od elektriny cez obklady, dlažby, omietky, cez zobytnenie podkrovia až po vykopanie externej pivnice, dvoch veľkých prístreškov, zadláždenia dvoru a výsadbu zelene. Vnútrajšok domu nám trval 5 mesiacov.. O dva roky neskôr som za 6 mesiacov zobytnil podkrovie. Exteriéru sa venujeme v podsate stále, vždy je čo upraviť, prerobiť, vykopať a podobne. Všetko sa dá, avšak musí byť chuť a motivácia.