Koľko stojí výmena rozvodov pri rekonštrukcii domčeka?

ahojte, kupujeme starší 36 ročný domček. Dom je suchý, 3/4podpivničeny, spodok 60m2,podkrovie tiež.Elektrina, plyn v dome, ale chceme to komplet vymeniť +kotol a radiatory. Nevie mi niekto poradiť koľko tieto výmeny rozvodov stoja? Ď
Odpovedať
Ešte k téme, káble sú medené, treba ich vymeniť alebo sa môžu použiť tie isté? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi záleží od toho čo budú rozvody obsahovať.Aeak taký klasický štandard tak el . cca 4000€ plyn kúrenie 5000€.Medenné káble sa nemusia bezpodmienečne meniť.
Odpovedať
elektrina-zástrčky, vypínače, káble pôjdu do trubiek, uzemnenie /ani jedna zástrčke nie je uzemnená/, 380V zástrčka, poschodie zatiaľ sa robiť nebude len sa tam elektrina vytiahne. hodiny na elektrinu sú nové. Plyn - kotol /tuv a ov/, radiatory.Hodiny sú. :-)
Odpovedať
elektriku rataj cca hruba inštalacia 2000€ + - bleskozvod cca 500 + -
Odpovedať
Profilova fotka
inka kúrenie a voda sa nedá takto napísať.
Odpovedať
Profilova fotka
ak sú káble medené nemeň,hrubá práca elektriny maximálne do 2000e
Odpovedať
Profilova fotka
aka je adekvatna cena za vymenu radiatorov v byte? 1300 eur bez dph za 5 ks radiatorov ?? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dobra tema a otazka...aj mna by to zaujimalo....nasli sme so snubencom domcek, je to klasicka kocka, ako sa kedysi stavali, taka jednopodlazna a moznostou podkrovia dobuducna, ale su v domceku gamatky. ja sa do toho vobec nerozumiem, snubenec je sikulka a vie vsetko spravit sam a vraj by rozvody a radiatory a kotol vysiel cca 3000e....moze to tak byt? ja mam trochu z tej prerabky v tomto smere strach, aby sa to neprevysilo omnoho omnoho viac.... :-/ ak mate skusenosti tak kazdu radu privitam...dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
katkaajurko chcete meniť staré radiátory za nove alebo cele rozvody?Ale ta cena je prehnaná to je zlodejstvo.Nedaj im viac ako 300€ bez dph ale to je cena len za prácu.
Odpovedať
@lambrett áno, zhruba tak
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Môžem sa spýtať, tiež sme povodne chceli nechať gamatky a teraz rozmyslame nad radiatormi do domu. Odradila nás trosku aj cena 3500+ 3500 robota, išlo by o celkovo 3-4 radiatory výmenou za plynové gamatky. Je tá cena ok? Je tu nejaká firma, ktorá sa tomu venuje? Ďakujem :-)
Odpovedať
@bubulacka ak pises v korunach tak je to ok.. 3-4 riatory maju stat 3500 eur material? jedine ze mate doma 1 km rozvodov:)
Odpovedať
No ved čítam tie príspevky, nikde take sumy nevidím. Prikladam rozpočet, prosím pozrite sa mi na to, kto sa tomu rozumie, lebo ja nie :-D ďakujem ;-)
Odpovedať
@bubulacka ale ved ty to mas dohromady cca 3500 aj s pracou aj s kotlom.. nie ako pises v prispevku ze 3500 len za radose a 3500 za robotu.. to neviem ci je realna cena zober ten list co mas a daj spravit cenu aj v inej firme/firmach (samozrejme nechaj len pocet ks ceny vyhod) a uvidis kto ti da najlepsiu cenu.. ja som to zvykol robit tak prvu ponuku som zobral a porovnaval s dalsimi..
Odpovedať
@bodka4 no ale v maily mi ten pán napísal, ze táto ponuka je bez roboty, tá je + cca 3500,- EUR. Citujem "posielam cenovu ponuku na kurenie varianta radiatory . Cena je za material . Praca je + cca 3500€ "
Odpovedať
@bubulacka tak dalej sa treba pytat jeho ze ako to myslel ja tam monaz v ponuke vidim (predpokladam ze aj ty)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bodka4 áno, konkrétne za tu sumu je ešte sekanie a osadenie rur
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?