Koľko by vyšlo odizolovanie múru starého domu?

Profilova fotka
Kúpili sme starší dom, ktorý prestavujeme. Máme vymenené okná-plastové. Povodný majiteľ tvrdil, že dom je odizolovaný, ale na jednej strane asi nie. V zime je jeden múr,na južnej strane vlhký asi do výšky 30 cm. Chcem sa spýtať koľko by nás stálo odizolovanie múru- komplet aj s cenou práce. Ak je možné aj iné riešenie, budem rada za vaše rady. Možete aj cez IP. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vlhky-dom.sk/cennik/ tu mas napr. jeden cennik.. podla toho co robi problem, materialu /tehla atd/ a stavu zakladov budete robit bud injektaz alebo podrezavanie.. lacne to nie ... zavisi od dlzky steny a pod..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
tu je dalsi http://www.dlist.sk/index.php?akcia=c...
Odpovedať
Lacné to nie je, ako sa píše vyššie, ale je to potrebné. Lebo ľahko sa môže stať, že to čo budete musieť vyhodiť kvôli plesni, hodnotou prevýši cenu podrezania. Plošnú hydroizoláciu to má?
Odpovedať
ja mám jednu zásadu, a hlavne pri starých domoch, "čo si sám neurobíš, ako by ani urobené nebolo"... vela ludí kašle na podrezanie a hydroizoláciu, čo sa im po čase velmi nemilo vráti, hlavne ked si dajú plastové okná, zateplia dom a podobne... proste kondenzácia vody, vlhkosť sa niekde musí prejaviť... izolácie spred 30 a viac rokov stoja za ...d čo si budeme nahovárať, pretože po čase sa vytvárajú mikrotrhliny a vela ludí vtedy nahádzalo na podlahy hlinu, cez ktorú sa voda tahala až na podlahy a aj tú hydroizoláciu prevýšila.. ja by som starý dom dala podrezať každopádne a vždy, a to všetky múry samozrejme, ako vonkajšie, tak treba aj vnútorné a na to treba prepojiť aj hydroizoláciu podláh... http://podrezavanie-muriva.sk/fotogal... nám podrezávali domček nedávno a sme velmi spokojní... mm tvrdil, že boli v okolí aj najlacnejší..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
mne tiež podrezávali starší rod. dom a mám dúfam pokoj a na pekne dlho. Ešte musím odstrániť pôvodný chodník okolo domu a odhydroizolovať nopovou fóliou a hádam to bude stačiť. Chlapíci boli veľmi šikovní a k tej cene - je to rôzne ja mám obvod domu 12x7,5m, vo vnútri 4 priečky 15cm a obvodové múry sú 45cm. sakom-pakom 1170 eur :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?