Koho na rekonštrukciu domu v Zlatých Moravciach?

Hladam schopnych ludi, co nam pomozu s rekonstrukciou starsieho rodinneho domu v okrese ZM. Potrebujeme urobit mensiu pristavbu (2 x 2m), vymenit strechu, okna, kurenie, odizolovat dom od vzlinajucej vlhkosti a zateplit. Projekt mame hotovy, povolenia tiez. Viete mi odporucit niekoho, kto by nam s takouto pracou mohol pomoct? Firmy, popr. sikovnych zivnostnikov na tieto prace z okr,. NR, ZM a LV. Vopred velka vdaka za tipy!
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj tejto pani nik nepomoze to si ma vsetko robit sama?????????????????
Odpovedať
@jano2011 :) ja by som aj cosi porobila, ale ozaj byvame daleko, takze nemame moznost tam byt fyzicky. Projekt hotovy, povolenia ziskane, ale nemame nikoho na robotu. Rodicia uz nevladzu. a diky za vytiahnutie temy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Niekoho urcite najdete treba hladat drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sa dohodne cena, všetko sa dá zrealizovať, samozrejme cez živnostníkov.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/hlad... cez tento odkaz som našla príspevky obsahom zlaté moracve, skúste cez nick osloviť niekoho priamo
Odpovedať
@suffo uz sme kontaktovali viacero firiem v okoli, len mame smolu, ze zaciname az teraz, vsetci nam tvrdia, ze su do konca oktobra zazmluvneni, vraj maju vela zakaziek a vsade meskaju, kvoli pocasiu. @mama112 dakujem, pozriem sa na to!
Odpovedať
@maminnka ja robim presne to iste, zatial sme spravili pristavbu a teraz mam cenove ponuky na strechu. takze pojde sa robit veniec a komplet novy krov a vsetko okolo toho. ak budes chciet, tak od ZM je ten strechar, co aj mne robil cenovu ponuku.
Odpovedať
ja mám známeho, ktorý sa živý prestavbami... mozem sa ho spýtať...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?