Kde zohnať staré kazetové dvere?

Vedel by mi niekto poradit, kde by som mohla zohnat stare kazetove dvere, najlepsie aj so zarubnou? Na nete pozeram uz strasne dlho a zatial som nic vhodne nenasla. Neprestavujete nahodou niekto stary dom a nechcete sa zbavit takych dveri? Potrebujem 60tky a 80tky. Odvoz si zabezpecim. Dnesni stolari nevedia take vyrabat. Pouzivaju makke drevo a robia nepekne kazetky, bojim sa dat vela penazi za nieco, s cim nebudem spokojna. Dakujem vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
@luana Drevotuning.sk
Odpovedať
Profilova fotka
12 rokov ležali na povale,odhadom 200 ročné pred pár týždňami zhoreli škoda. :-(
Odpovedať
:-( to je hrozne. Je mi to luto. Keby Ste este nejake zabudnute objavili, potesim sa.
Odpovedať
moderne nabytkove studia maju aj serie tohto typu, nie? nebude to drevo, ale asi skor lamino, ale urcite je to lacnejsie ako dat si take vyrobit, alebo ako renovovat. ale samozrejme, ale taketo stare zrenovovane dvere su nadherna vec. ja naopak, taketo stare dvere mam, ale zhanam firmu na ich renovaciu, a ocakavam ze to bude riadna palka, vraj aj nad 300E za kus.
Odpovedať
My by sme si ich opravili samy asi. Manzel je velmi sikovny. Nater na odstranovanie starej farby, tmel a nejaka kvalitna roztekajuca sa farba. Lamino nechcem, pripada mi to velmi umele a mne sa pacia stare veci. Tiez mame stary byt, kt. si to zasluzi.
Odpovedať
Nevie nikto o nejakych starych dverach? ;-)
Odpovedať
prirodnydomcom- ten drevotuning dvere nevyraba, ci ano? Alebo myslis, ze nejake bude mat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?