Odpoveď na príspevok od dedo758:
Iba 400€? To má spoly zadarmo. Keby sa mal do toh… @dedo758 tiež si myslím ako ten plot mu vydrži roky maľujem to s valčekom a s polyurenovou farbou...Odpoveď na príspevok od rado1999:
Zdravím živím sa maľovaním plotov , fotky mám boh… @rado1999 Ahoj, podla mna si pytas malo. Ja som toto zacal robit na mojom plote, brane a je to nevdacna robota. Natieral som Hameritkou, ale to natieranie bolo za odmenu uz. A co sa tyka ceny, neratal som kolko plechoviek som minul, ale ak pocitam aj odstranovac naterov, kartace, ktorymi som to drhol, tak k 400 Euram som sa priblizil. Pockaj, to si pytas iba za robotu, vsak?Odpoveď na príspevok od rado1999:
Zdravím živím sa maľovaním plotov , fotky mám boh… @rado1999 Málo. Pri vašom postupe je cena neprimeraná.Odpoveď na príspevok od miselito:
@rado1999 Ahoj, podla mna si pytas malo. Ja som t… @miselito Ahoj , áno iba za prácu . Takto kovaný som ešte nerobil takže neviem čo taká práca stojí a koľko času zabiješ iba čistením 🤔🤔Odpoveď na príspevok od profistavbari:
@rado1999 Málo. Pri vašom postupe je cena neprime… @profistavbari hm koľko by ste si pýtali vy ?Odpoveď na príspevok od rado1999:
@profistavbari hm koľko by ste si pýtali vy ? @rado1999 ved si to vypocitaj lahko- zratas vsetky materialne naklady, naklady na prepravu na miesto a spat a potom zratas kolko hodin na tom stravis a ako si cenis hodinu svojej tejto prace vynasobis poctom hodin a priratas k ostatnym nakladom a vuala, mas cenu za taku pracu.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rado1999 ved si to vypocitaj lahko- zratas vsetk… @sousedekovci89 áno tomuto princípu rozumiem , len kedže som takto plot nestrhával z farby tak nechcem mu to dať pod cenu ako som sa dozvedel 😄Odpoveď na príspevok od rado1999:
Zdravím živím sa maľovaním plotov , fotky mám boh… @rado1999 prosím ťa, keď chceš "strhnúť farbu brúsnym kotúčom" tak rovno na to zabudni a nič nerob. Buď to sprav kotúčom drôtennym, alebo stará farba sa z brán/plotov pieskuje... Brúsnym kotúčom mu tak akurát dodrbeš celý plot a ešte to dá on tebe zaplatiť, nie že ty si 4 kilá budeš pýtať... 😃Odpoveď na príspevok od megdesign:
@rado1999 prosím ťa, keď chceš "strhnúť farbu brú… @megdesign jasné ale použijem brúsny na záhyby a PVC kotúč na plochu takže mi tam neostanú zárezy ale rozumiem ťa.Odpoveď na príspevok od rado1999:
No akože myslím drotený nie brúsny 😄 @rado1999 drôtenný a brúsny kotúč sú ale že dve úplne odlišné veci...Odpoveď na príspevok od minoo:
@megdesign https://www.autodielygafa.sk/products/… @minoo tak admin toho eshopu je tiež debil a nevie čo predáva... 😃Odpoveď na príspevok od minoo:
@megdesign https://www.autodielygafa.sk/products/… @minoo máme ho ! 😎😂😂 Ty si čo myslíš o tej cene ?Odpoveď na príspevok od rado1999:
@minoo máme ho ! 😎😂😂 Ty si čo myslíš o tej cene… @rado1999 to sa fakt pýtaš na fóre, koľko si máš pýtať za robotu? Veď to budeš robiť ty, tak asi vieš, akú cenu má tvoj čas strávený na tom plote...Odpoveď na príspevok od rado1999:
@minoo máme ho ! 😎😂😂 Ty si čo myslíš o tej cene… @rado1999 prosim ta, ja sam mam problem pytat si od ludi prachy... A plot som za peniaze nikdy nerobil...Odpoveď na príspevok od roman_x:
Vo veľkých mestách s materiálom aj 1000ka. mimo z… @roman_x no bývam v Trnave a BA mám na skok takže predpokladám, že zvyšok "sveta" riešiť zatiaľ nebudemOdpoveď na príspevok od adele22:
vôbec to nie je veľa :-) za takúto kvalitnú prácu… @adele22 áno tiež si myslím zapracujem na cene 🤔