Energetický certifikát

Pekny den prajem, vedeli by ste mi prosim odporucit niekoho konkretneho, kto by mi vedel urobit energeticky certifikat RD v okrese Senec? Na ucel dotacie. Niekoho, kto nema premrstene ceny a mate dobru skusenost. Dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od l_maco:

Pekny den prajem, vedeli by ste mi prosim odporuc…
@l_maco Môžeš si vyhľadať z celého Slovenska. Majú toho nesmierne veľa, práve kvôli dotáciam, na väčšinu domov nie sú schopní reálne sa ísť pozrieť. Pošleš iba potrebné podklady. Samozrejme, najprv si to over u dotyčného telefonicky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od l_maco:

Pekny den prajem, vedeli by ste mi prosim odporuc…
@l_maco ja len pre istotu, riesite k 4 vyzve ? ak ano, je uz dost neskoro a neviem ci vam to stihnu vobec k casu co je nato navyse ... mne robili okolo tyzdna k 3 a k 4 uz boli 3 tyzdne min ... ale je mozne, ze najdete niekoho kto vam to stihne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@l_maco ja len pre istotu, riesite k 4 vyzve ? ak…
@shadowmilan Nie nie, chceli by sme ist do dalsej na jar. Chceme toho co najviac vopred vyriesit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od l_maco:

@shadowmilan Nie nie, chceli by sme ist do dalsej…
@l_maco aha, lebo zatial som videl len ze ci by bol zaujem, nieze by bola zverejnena :) je to na vas, myslim, ze aj po prihlaseni ak sa vam podari, je casu dost :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@l_maco ja len pre istotu, riesite k 4 vyzve ? ak…
@shadowmilan Ale ak to dobre chápem, keď by som bol úspešný v podaní žiadosti o dotáciu, tak oni ma vyzvu na začiatku pred podpisom zmluvy doložiť tzv. projektové energetické hodnotenie (PEH), nie? Energetický certifikát bude potrebný až po ukončení prác a predkladaní záverečného vyúčtovania. Alebo to chápem zle ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@shadowmilan Ale ak to dobre chápem, keď by som b…
@petersd ano, v aktualne ziadosti je tak ze prikladas len "pred" ec alebo eph, ak mas uz po rekonstrukcii, musis tusim eph, ak mas este len pred, mozes ktorekolvek po, prikladas pri ziadosti o platbu pri 3 boli oba pred v dalsej to moze byt zas inak :D mozno nebude uz ani treba :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

@petersd ano, v aktualne ziadosti je tak ze prikl…
@shadowmilan Bol som v krajskej kancelárii Obnov dom a bol som zhrozený "fundovanosťou" personálu. Vybavovala ma unudená cca 20-ročná slečna s mobilom v ruke (asi som ju vyrušil pri četovaní),... v otrhaných rifliach a sediac indiánskym sedom na stoličke, s kolenami pri brade. Nepotrpím si na oficiality, ale tiež že odtiaľ - potiaľ! Žeby pracovníčka ministerskej agentúry, k tomu džvakajúc žuvačku, takto vybavovala klientov ??? Ani ju to nepohlo, že som prišiel ku nej ako aficiálna stránka !!! Jej info bolo také, že EC aj na začiatku, aj na konci realizácie projektu a že mi EC program preplatí. Na otázku, že koľko, tak to už nevedela povedať. Keď som sa pýtal, že ako to bude s vyúčtovaním výdavkov a preukazovaním dokladov mi povedala, že ich doklady nezaujímajú (tie vraj ani nemusím mať). Že ich zaujíma len EC a že podľa EC (a percentuálnej výšky úspory energií) mi oni poskytnú peniaze.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@shadowmilan Bol som v krajskej kancelárii Obnov …
@petersd no :D neviem co si cakal v ktorej konkr si bol ? nebol si len na "podatelni" ? no hej, na zaciatku aj na konci musis mat ec, pred a po :) ano, nikde sa nepise a tiez aj hovorili, ze netreba ale je dobre si odlozit doklady ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?