Odpoveď na príspevok od dedo758:
Keďže nie sme jasnovidci musíš sem doložiť projek… @dedo758 to momentáne k dispozícii nemám, keď tak neskôr doložím, ale či sa niečo také dá zrealizovať, či niekto má skúsenosť s takouto dorábkou ďalšej kúpeľne :)Odpoveď na príspevok od hasterman:
Zrealizovať sa dá všetko. Aj keby ste chceli kúpe… @hasterman ďakujem takúto odpoveď som chcela 😄👍🏻Odpoveď na príspevok od vanesast:
Tak ak by stačilo zatiaľ takto na mobile nakreslné @vanesast pokiaľ tam chceš mať len umývadlo a trebárs sprch. kút, tak nie je problém. Ak aj WC, tak problém môže nastať.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@vanesast pokiaľ tam chceš mať len umývadlo a tre… @milan209209 a ak by sme teoreticky mali spálňu z druhej strany tejto kúpeľne (tam je tiež jedna väčšia izba) tak by tam mohla byť kúpeľna aj s wc?Odpoveď na príspevok od vanesast:
Tak ak by stačilo zatiaľ takto na mobile nakreslné @vanesast Všetko sa dá, ako bolo písané vyššie. Z tohto čo tu je, sa dá iba tipovať. Buď si zoženiete pôvodnú stavebnú dokumentáciu a budete dúfať, že skutočne prevedenie je podľa nej a s tým zájdete za architektom, nech vám vypracuje plán podľa vašich predstáv, alebo ste rozhodnutí aj na rekonštrukciu terajšej kúpeľne, kde sa tým pádom zistí skutočný stav a teda sa tomu prispôsobí aj riešenie napojenia v novej kúpeľni. Všetko sa však môže veľmi skomplikovať, ak je vodné podlahové kúrenie. Komplikácie znamenajú €€€€. Preto je najrozumnejšie voľba (aj vzhľadom na tie €) to riešiť s architektom a pôvodnými plánmi.Odpoveď na príspevok od vanesast:
@milan209209 a ak by sme teoreticky mali spálňu z… @vanesast samozrejme, ak som to dobre pochopil.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@vanesast samozrejme, ak som to dobre pochopil. @milan209209 áno takto nejako by to bolo riešené, ďakujem 🙂Odpoveď na príspevok od vanesast:
@milan209209 áno takto nejako by to bolo riešené,… @vanesast nemáš za čo. V prvom rade sa treba prispôsobiť napojeniu odpadu do jestvujúceho WC. A následne do tohto odpadu DN110 treba dopojiť umyvadlo, kút, resp. vaňu.