Ako som pisal v prvom mojom diskusnom prispevku, kupil som nakoniec dom.
V tomto vlakne by som chcel riesit co s nim postupne.
Zatial ziadne konkretne plany nemam, zoznamujem sa iba co a ako a nadobudam nove poznatky z problematiky.
Samozrejme pridam infosky a foto ale neskor ;-)
Zatial som stihol vymenit zamky, opravit plot a nainstalovat krbove kachle :-D
Nakolko som videl ako rychlo sa toci plynomer :-p
@kam8ox: 3 sklo samozrejme, profil je od Aluplast a vola sa Eko Sun...vyhoda bola vtedy dost dobra cena a stavebna sirka, nemozem na ne povedat krive slovo, jedine to ze by som si ich viac asi nedal :-D
nie preto ze by som nebol s ich vlastnostami spokojny, ale nemaju pravouhly profil ale zaobleny, ono to sice pekne vyzera (vec nazoru) ale pri sietkach proti hmyzu to robi trosku problem, nie je to nic hrozne ale mne osobne vadi kazda prkotina :-D
@y2k Dik za postreh.
Ja som si prave minuly tyzden vravel ze chem prave tie oble okna, ale ako vidim nie vsetko pekne je aj prakticke (i ked mne by tie sietky asi monotovala firma aj s oknami - tak hadam to maju nejak poriesene)..
@kam8ox: pokial viem tak nemaju...proste tam daju normalne sietky a je to....ako vravim ono by to prilis nevadilo, dosadne to tam aj tak, ale uz na tej oblej hrane sa to posuva...okrem toho stredovy stlpik je asi o 1 cm "utopeny" oproti ramu, takze tam vznikne fuga
ale ako vravim, nie je to nic strasne
a hlavne cena bola tak o 30% nizsia ako za dalsie najlacnejsie
Update teda po rokoch :-D
- vrchne poschodie zobytnene takmer na komplet, chybaju uz len interierove dvere
- vrchna kupelka hotova
- spodna kupelka hotova
nasleduje:
- chodba na spodnom poschodi
- vchodove dvere
- zateplenie
- kuchyna
a bude to vsetko hotovo
Teda takmer, este namalovat garaz a hospodarsku budovu dakedy a mozno plot a zamkova na dvor
Sice to trva celkom dlho ale prasule mi zatial emaci neznasaju :-D
@kam8ox ono je to v dnesnej dobe presne ako pises, ze mnoho veci je peknych, ale clovek si pri kupe neuvedomuje ze vobec to nie je prakticke, my tiez by sme v dome mali kopu nezmyslov, co sa tyka praktickej stranky keby som o nich nechal rozhodovat manzelku :-D
@martin106: preto ja kazde rozhodovanie nechavam na priatelku....ked potom frfle tak jedine na seba :-D
no ale to ze veci nie su prakticke clovek naozaj zisti az ked ich ma doma, bohuzial
@y2k len to potom ked je sama na seba nazlostena tak to je horsie jak keby na mna bola :-D to vtedy radsej ani do cesty jej nejdem, lebo ked zena pride na to ze v niecom pochybila tak to je konec :-S
@y2k@martin106 ...ale aj tak ich milujeme také aké sú...my nie sme tiež nejakí "anjeli" a vo všetkom máme pravdu ;-) ..je to tak asi na 50% voči nám... :-D