Ako prerobiť kamenný dom?

Pekný deň sa praje..... Chcem sa len opýtať či niekto alebo či poznáte niekoho kto si prerabal kamenný dom a chcela by som radu aké dávať omietky obyčajne alebo som čítala o sadrovej omietky.... Ako ste to riešili vy? Ďakujem za každú rafu :-D
Odpovedať
@dodkododko ja som praveze niekde cital, ze sadrova omietka nie je dobra na kamenny dom, skor by som asi isiel do jadrovej a potom nasledne do stukovej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fantom_tom preco by nemohla byt pouzita sadrova omietka prosimt a???
Odpovedať
dakujem za radu...... no asi to budeme riesit tradicne :-) a este sa chcem opytat ma niekto skusenosti zo stresnou krytinou?mam rozne ponuky ale zda sa mi to dost prehnane ... cca 440m2 rozmyslame nad kupov s polska ake mate skusenosti?? popripade aj nejaky kontakt ak by niekto mal .... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj. Čo ja som čítal kadejaké články, tak sadrová omietka ani sádra sa nehodí na kamenné murivo lebo saje vlhkosť a funguje ako špongia.
Odpovedať
@dodkododko podorys vaseho domu odhadujem na 300m2, to nie je celkom bezna velkost domu a tak treba ratat aj s vyssimi nakladmi. Ak si chcete urobit nezavisly prieskum, tak zadajte svoj dopyt napr na 123dopyt.sk
Odpovedať
@stowasser myslim ze za ten cas od juna sa snad uz niekam aj posunula ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?