Zrezanie kuchynskej linky

Dobrý deň, zháňam kontakt na stolára v Bratislave alebo niekoho kto by mi vedel vyrezať časť kuchynskej linky, aby som tam vedel dať umývačku riadu. Išlo by vlastne o úpravu dvojdverovej skrinky len na jednodverovú (viď. obrázok). Vedel by niekto odporučiť kontakt? Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
ked nikoho nezozeniete, tak napiste mne a dohodneme kolko maju tie dvierka sirku cm ? kolko je tam ta medzera ? aby sa tam ten drez zmestil kedze je posunuty cez stred skrinky ...
Odpovedať
Profilova fotka
Musi tam ostat priestor minimalne 45cm mrdzi drezom a uchytkou bocnej skrinky inak neotvoris mycku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Musi tam ostat priestor minimalne 45cm mrdzi drez…
@wolodymyr alebo zrušiť úchytku a prerobiť dvierka na tip-on ,ako som to musel urobiť ja ,lebo som si neuvedomil pri meraní ,že aj madlá majú dajaky rozmer🥴
Odpovedať
Priestor tam bude vyše 50 cm takže myčka sa tam zmestí a tá ľavá časť by sa zrušila úplne takže dvierka by tam neboli (ostali by len jedny pravé dvierka). Na druhom obrazku je vidieť kde asi cca by som to potreboval odrezať.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od alan_77:

Priestor tam bude vyše 50 cm takže myčka sa tam z…
@alan_77 ak su dvierka 45 cm siroke mas polovicu uspechu za sebou. Skrinku zreze stolar osadi umyvacku da listu a kuchyna ako kvet 😄. Este jedna premenna aby prave dvierka co ostanu prekryli drez nech je v zrezanej skrinke.
Odpovedať
A preco si nekupis len 45ku korpus a nezavesis na nu stare dvere? Za mna menej roboty ako zhanat stolara a upravocat a v konecnom dosledku mozno aj lacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od alan_77:

Dobrý deň, zháňam kontakt na stolára v Bratislave…
@alan_77 nie som nejaky extra majster ale toto mi nepride az tak zlozite. so sedliackym rozumom si myslim ze by ste si to vedeli aj sami spravit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?