Zmena dispozície staršieho bytu

Ahojte, s priatelkou sa chystame do vacsej rekonstrukcie starsieho bytu a rozmyslame nad spojenim kuchyne s obyvackou, t.j. kuchyna (cislo "4") by sa preniesla do izby "8" a spojila s izbou "7". V povodnej kuchyni "4" by sme namiesto toho zriadili izbu s tym, ze by sme zhodili priecku do izby "5" (to je taka mini byvala "sluzkovska izba"). Ako by ste v takejto dispozicii umiestnili kuchynu, resp. jedalen a obyvacku? Inak nosny mur je iba ten hrubsi. Pripadne akekolvek ine napady/tipy pokojne sem :-) . Za kazdu radu budem nesmierne vdacny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ak vám stačia okrem tej obývačko-kuchyne iba dve miestnosti tak potom nemám žiadne námietky. Kuchyňu by som dal do pravého dolného rohu 8, teda, že by bola aj v rohu a potom ju ťahal po tej pravej stene, tym pádom tam bude dosť miesta aj na stôl a jedálenske stoličky, k tomu chrbtom sedačku, prakticky tam kde je teraz stena medzi 7 a 8. A zrušil by som dvere medzi 7 a 6 a tam by som dal televízor a obývačkovú stenu alebo čokoľvek chcete
Odpovedať
Myslím, že by to šlo. Ešte premýšľam, že spojiť 4,5,6 dokopy a z tej 5 urobiť akoby komoru časť z nej. Len bude to menšie akoby bolo spojenie to, čo ty máš v pláne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?