Zalomeny srob...

Srob kupeny v baumaxe. hmozdenka vosla OK, diera vyvrtana zrejme OK, ale srob sa pri otacani zalomil.. Ako ho vybrat? :) mozno nejak zalepit a opatrne odsrobovat? prevrtat? ma priemer len 8mm, ale oprocky vyzera byt samozrejme mensi. mozno 2mm vrtak.. Ale zaujimalo by ma skor, ci som to zle tocil, robil, alebo proste mohol byt chybny srob? Vdaka..
Odpovedať
http://www.extol.sk/naradie/rucne-nar... V baumaxe predavaju predrazene sroby z blata...
Odpovedať
@balalajka2 nieje jednoduhsie navrtat novu dieru vedla a dat novy srob?
Odpovedať
@janiiik84 zial nie, pretoze nemam ako zakryt tuto dieru, je tam tapeta totiz... zial ani vyssie to nepojde dat, jedine ze by som aj druhu policku prevdtal vyssie.. je to skrina, nastenna, zavesna, ktora je uchytena dvomi srobmi.. a skrini je celkom dva, na obe strany TV (obyvacia stena)
Odpovedať
@balalajka2 DO 8 šróbu navŕtaš tak 3 - 4 dieru a použi tie vyťahováky. Ja mám také staršie, dlhšie, ale princíp je rovnaký, ako tých, ktoré uviedol gashtaan. Šrób mohol mať v sebe bublinu a v tom mieste bol oslabený, preto sa mohol zlomiť. Teda pokiaľ nemáš silu supermana a neuťahoval si ho hasákom.
Odpovedať
ja by som po obvode diery 3 vrtákom vrtal do plastovej hmoždinky dierky tesne vedľa seba odvrtal by som teda stenu hmozdinky aj zavit skrutky a tak uvolnil skrutku , pri skrutkovani ja pomastim skrutku niecim- -k remeslu más asi daleko- s takymito hračkami ako hore popisuju neurobiš nič
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?